Райън Гослинг бил подвластен на...

Райън Гослинг е едно от най-големите имена в Холивуд. Но...

Джони Деп купува средновековен замък...

Холивудската звезда Джони Деп иска да купи средновековен...

Мая Илиева уплаши Николета

отпечатай новината

17.03.2014 15:00 | Видян 6546 пъти

Мая Илиева уплаши Николета

Сензационният сватбен сериал на Жори Илиев и Мая свърши най-неочаквано в разгара на кулминацията си, пише "Всеки ден". Предаването "Поверително от NL" по TV7 изненадващо спря ексклузивните кадри от мутренската венчавка, без каквото и да е обяснение.

Тази събота в папарашкото шоу на Николета Лозанова не бе показана нито секунда от сватбата на мутрито, а вместо това зрителите видяха непоказвани откъси от нейната брачна церемония с Валери Божинов.

Само седмица преди това предаването на Николета анонсира, че в следващия брой ще покаже уникалните подаръци на младоженците. В уречения ден обаче този видеоматериал загадъчно липсваше. Оказа се, че шоуто прекратява минисериала си от сватбата, въпреки че разполага с автентичния запис с продължителност близо 8 часа.

Според запознати причината е нотариална покана от вдовицата на боса Мая Илиева до продуцентите на шоуто. Тя била получена в средата на миналата седмица. Мая остро протестирала срещу излъчването на толкова интимни моменти и изрично настояла кадрите веднага да бъдат свалени. В противен случай заплашвала с тежко дело предаването. Според юристи Илиева няма никакво правно основание, тъй като сватбата е публично събитие, а и авторското право не принадлежи на нея. Така или иначе обаче "Поверително от NL" явно се уплаши от гнева на вдовицата и преустанови излъчването.

"Няма такова нещо! Показахме 5 епизода от сватбата, всичко най-интересно бе излъчено. Преценихме, че подаръците не са толкова интересни, още повече че са предимно техника, която отдавна е излязла от употреба. Предаването е с изключително висок рейтинг и планираме седмица за седмица какво да излъчим. Ето, сега показахме сватбата на Николет, започнахме и нов мутренски минисериал с неизвестни кадри за Иво Карамански", коментира пред "Всеки ден" Калин Георгиев, главен редактор на шоуто.

Според него причината не е гневът на Мая Илиева, нито пък е имало заплаха от съдебно дело. Междувременно папарашкото шоу на TV7 вече е със значително по-висок рейтинг от конкурентното "Горещо" на Венета Райкова. Тази седмица рубриката на Николета достигна над 14% пазарен дял, докато Венета е с едва 12% въпреки по-ранния си час на излъчване. Заради трайно ниския интерес към "Горещо" от есента най-вероятно предаването ще бъде спряно.

автор: СЛАВА

Етикети: , , , , , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !