Имам много пари, защото плащам добри...

Аз не плащам добри заплати, защото имам много пари. Аз...

Ивет Лалова роди първото си дете

Лекоатлетката Ивет Лалова-Колио стана майка за първи...

Наско Месечков дундурка бебе

отпечатай новината

18.03.2014 11:45 | Видян 3344 пъти

Наско Месечков дундурка бебе

Танцьорът Атанас Месечков сменя пелени между два лайва в "Денсинг старс". Гъвкавият младеж с неопределена сексуална ориентация обаче не е станал баща, а помага в отглеждането на новородения си племенник. Братът на Наско - Венцислав, се сдоби с първа рожба в началото на месеца и преданият роднина е поел част от грижите за пеленачето, научи "Всеки ден".

През това време бащата се опитва да пробие в погребалния бизнес, където го е уредил бащата на новата му съпруга. Венци е принуден да мие и зарежда с формалин трупове от сутрин до мрак, за да се грижи за разширилата се наскоро фамилия. Поне работата изобилствала, особено в последните месеци, твърдят запознати от бранша. "Дойде ли февруари, март, метастазите плъзват, а и гриповете тръшкат сума ти народ. Момчето се гърби здраво, но изкарва хубави пари заедно с тъста си".

Именно по-големият брат на Атанас Месечков го заразил с танците още докато бил на шест годинки. Венцислав дори минавал за по-талантливия в семейството, но не бил режимлия и бързо изоставил мечтата за голямата сцена. След това се захващал с какво ли не, преди в крайна сметка да се съсредоточи върху подготвянето на тела за отвъдното.

 

автор: СЛАВА

Етикети: , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !