Какво е патриотизмът, ако не любов...

Какво е патриотизмът, ако не любов към храната, която...

Актьорът и фокусник Ненчо Илчев тази...

На 11 май (събота) от 17:00 ч. по bTV в студиото на...

Осъдиха Крис Пайн

отпечатай новината

18.03.2014 13:45 | Видян 2320 пъти

Осъдиха Крис Пайн

Крис Пайн се призна за виновен по обвиненията за шофиране в нетрезво състояние. В началото на март актьорът бе заловен от полицията, че кара кола пиян. На звездата бе наложена глоба от 93 долара, както и му бе отнета шофьорската книжка за период от половин година. Това е крайната присъда за Крис Пайн, която наложи районният съд в Ашбъртън, Нова Зеландия, пише Dnes.bg.

Адвокатката на актьора Мерилин Гилкрист настоявала случаят да се приключи без присъда, тъй като филмовата звезда вече страдал емоционално и професионално, заради негативното отразяване на престъплението му в световен мащаб. Съдията взел под внимание фактите, че Крис се признал за виновен, разкайвал се за стореното, както и съдействал на полицията.

След рутинна полицейска проверка в кръвта на 33-годишния актьор били открити 0,11 промила алкохол, което е над разрешените 0,08 промила в Нова Зеландия. Крис Пайн бил в страната, за да снима филма „Z for Zachariah“. Вечерта преди да го задържат, актьорът отпразнувал финала на снимките заедно с хората от екипа.

Снимка: facebook

автор: СЛАВА

Етикети: , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !