Сузанита обикаля Монако по сутиен

Скандалната певица Сузанита заложи на оскъдно облекло,...

Българското име на Тибър - реката,...

Дълго време търсех паралели между името на река Тибър -...

Индира танцувала на пилон

отпечатай новината

18.03.2014 17:30 | Видян 2167 пъти

Индира танцувала на пилон

Екзотичната танцьорка Индира успява да употреби с огромна вещина красотата и гъвкавостта на тялто си. Сластната хубавици сама предлагала услугите си на богати бизнесмени и си изкарвала прехраната, като въртяла еротични танци на пилон, научи "Всеки ден". През останалото време Индира се препитава, като върти чупки в елитни столични дискотеки.

Индира Касимова не крие, че се гордее с екзотичната си красота. Участничката в "Къртицата" действително впечатлява с излъчването си. Запознати обаче издават, че освен лицето Индира притежава и невероятно тяло, с което буквално събирала очите на гостите, пред които показва своите способности.

Хубавицата успя да омае мъжагата Боби и въпреки че по-късно чувствата им претърпяха фиаско, в първите дни плейбоят бе доста влюбен в нея. Двамата демонстрираха размяна на доста страстни ласки, като правеха и секс пред камерите. Индира нямала никакъв проблем в това да я снимат и в най-интимните ѝ моменти, защото точно способността ѝ да пъшка силно, ѝ изкарвала най-тлъстите пачки.

Тя неведнъж се съгласявала по-перверзните ѝ клиенти да снимат еротичните ѝ изпълнения. За да са те по-въздействащи, Индира често имитирала сексуален акт пред своите платежоспособни партньори. До реално сношение почти никога не се стигало, освен ако някой господин не кихне повече пари.

Затова и продуцентите на "Къртицата" също предложили не малка сума пари на Индира, за да прелъсти някого от мъжете и да си легне с него. Тя обаче го направила за без пари, просто така - за да привлече вниманието и да увеличи шансовете си да продължи напред в риалити предаването.

автор: СЛАВА

Етикети: , , , , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !