Братът на Ружа Игнатова влиза в Биг...

Братът на Ружа Игнатова – Константин, е един от...

Смях: Слаби ученици на дъската пред...

Ситуацията: Слаби ученици на дъската пред учител.

Валя Ахчиева яхна баварец за 150 бона

отпечатай новината

19.03.2014 12:45 | Видян 2884 пъти

Валя Ахчиева яхна баварец за 150 бона

Журналистката Валя Ахчиева сякаш води двойствен живот. Да се чуди човек как водещата на разследващото предаване по БНТ „Открито", в което разобличава измамниците, само за няколко месеца смени луксозен джип БМВ с по-нов модел от същата марка. И факт, преди броени дни Ахчиева бе засечена от папараците на „Всеки ден" зад волана на златист Х3 автомобил на немския гигант.

Такава кола със заплатата от обществената телевизия няма как да се купи, категорични са колегите на журналистката. А тъй като официално мадам „Открито" няма ново гадже, което с мерак да й е направило подарък, въпросът как се е сдобила с чисто новия джип виси със страшна сила сред клюкарите в БНТ. „Остава да е станала рекламно лице на марката или пък да е наследила огромен автопарк", чудят се в коридорите на телевизията, пише "Всеки ден".

Базовият модел Х3 в момента струва 110 000 лева. С елементарни екстри като парктроник, кожен салон и сензори на стъклата за дъжд, джипът стига 150 000 лева, че и отгоре. Само преди няколко месеца Ахчиева шофираше друго БМВ - Х5, което беше по-голямо от настоящото, но пък не беше последен модел, като сегашното. С него тя бръмчеше като джигит из София, а очевидци дори разказаха как си слага червило, докато кара. Какво се е случило с този автомобил и как се е появил новият, не е ясно. Близки на Валя подозират, че тя е забърсала някой богаташ, но пази в пълна тайна името му.

Доскоро самата журналистка твърдеше, че има гадже италианец, но в края на миналата година призна, че е необвързана. Според колегите й обаче от края на миналата година стандартът й на живот рязко се е повишил. Освен луксозните коли, гардеробът на Ахчиева също е много променен. Вече е трудно да засечеш журналистката без маркова чанта, а кракът й не стъпва в обикновени обувки, само във висша мода. „Кой е тайният й благодетел и дали ще се оженят?", тормозят се по-любопитните в обкръжението й.

автор: СЛАВА

Етикети: , , , , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !