Цар Борис кара теснолинейката за...

Интересен факт е, че първият „шофьор“ на уникалната...

7-те най-велики римски императори в...

1. Октавиан Август Октавиан Август (Август...

Мария вдигна мерника на младо гадже

отпечатай новината

20.03.2014 09:30 | Видян 2338 пъти

Мария вдигна мерника на младо гадже

Поп дивата Мария Илиева е вдигнала сериозно мерника на младото си гадже, тъй като не вижда особена перспектива във връзката им, пише БЛИЦ. Както излезе наяве неотдавна, певицата върти любов с десет години по-малък от нея спортист на име Мартин. Според писанията той е волейболист, но отлично осведомени разкриха пред в. „Монитор”, че всъщност половинката й е бивш футболист.

„Мартин Цветомиров играеше в Славия, но с времето се отказа от футбола”, разказват близки до младежа. Той е завършил в НСА специалност футбол, но е зарязал спортната си кариера отдавна, за да се развива в семейния бизнес, който е свързан с казина, допълват източници.

35-годишната Мария Илиева споделяла пред приятели, че в най-скоро време ще бие шута на ритнитопковеца. Причината била, че не виждала особено бъдеще с младежа. Тя смятала, че не само възрастовата им разлика е пречка, но и това, че той има други виждания за живота. „На мен ми е време да се задомя по-сериозно, а той няма такива намерения”, коментирала изпълнителката.

Цветомиров бил забелязван често да кара и BMW-то на певицата, което за приятелите й е странно. „Уж от богато семейство, а няма собствен автомобил”, коментират хора от екипа на звездата. Те недоумяват, че певицата неотдавна се е разделила с виден столичен гинеколог, който бил лудо влюбен в нея.

автор: СЛАВА

Етикети: , , , , , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !