Коя трябва да е модел за подражание:...

Вляво: американският модел Кендъл Дженър по бански,...

Знам кой уби Тупак: Боксьорът Райън...

Миналият месец звездата на американския бокс Райън...

Синът на Румен Петков се закани на Крум Савов

отпечатай новината

20.03.2014 10:30 | Видян 5868 пъти | Гласували 1

Синът на Румен Петков се закани на Крум Савов

След като "Галерия" публикува заплахи във Фейсбук на скандалния син на Румен Петков към журналисти, наследникът на АБВ функционера продължи с гангстерското си поведение. Преди дни отново във Фейсбук той размаха пръст на шефа на спорта в Би Ти Ви Крум Савов и собственика на "7 дни спорт" Юли Москов.

На призива на своя приятел Христо Якимов преди вечното дерби "Левски" - ЦСКА: "Дай да ходим да набием Крум Савов и Юли Москов", Петков-младши е отговорил по следния начин: "Може преди дербито да им спретнем една изчаквация".

С това очевидно синът на бившия министър има идеята да направи засада и да се включи в боя над двамата журналисти, които не са от любимия му ЦСКА. Богдан публикува във Фейсбук общо две съобщения по повод миналия брой на в. "Галерия", в които бяха показани негови скандални постинги, в които той заплашваше журналисти.

След скандалните разкрития на вестника той е лаконичен: "Да мине лятото, всичк ще си е ок..",което означава,че наследникът на Петков очаква АБВ да влезе във властта. След публикациите ни той все пак се опита да заключи профила си и спря достъпа до скандалните си коментари. Очевидно не е успял да стопира изцяло Фейсбука си, тъй като новите муразмишления, които отново са потресаващи, могат да се видят и от потребителите, които не са му приятели.

Повечето от аверите му го съветват да се пази от журналисти и особено от "Галерия", и да забрани достъпа на хората, които не познава. Богдан обаче е категоричен, че няма да се промени и ще громи всички, които не харесват него и баща му.

автор: СЛАВА

Етикети: , , , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !