Жени Калканджиева била с големи уши и...

Жени Калканджиева и до днес минава за красавица, но...

Кейт Мос в прозрачна черна дантелена...

Кейт Мос зашемети с дълбоко дантелено боди и рокля на...

Защо Димитър Цонев напусна БТВ

отпечатай новината

21.03.2014 16:30 | Видян 2722 пъти

Защо Димитър Цонев напусна БТВ

Тази събота на 22-ри март, точно в 22:30 в „Поверително от NL” по TV7, дни след напускането на БТВ, водещият на следобедното публицистично шоу Димитър Цонев ще направи първата си телевизионна изповед пред ко-водещата на „Жените говорят” Деси Цонева.

Каква е истинската причина синът на Коста Цонев и Анахид Тачева, да се раздели с телевизията, в която водеше авторско предаване журналистът ще разкрие от първо лице.

„Взех решението да напусна телевизията за 10 минути. Цветанка Ризова ме подкрепи, но не съм убеден, че „Лице в лице” ще успее да продължи да съществува в такъв къс вариант и не смятам, че това е формата” – бе откровен пред камерата на “Поверително от NL” Димитър Цонев. Той призна, че има няколко предложения за телевизионни проекти. В кой стил и в коя телевизия ще се завърне на екран опитния журналист ще стане ясно до две седмици. Успял ли е Димитър Цонев да излезе от сянката на известните си родители, за какво скастри дъщеря си в ефир и как е преживял множеството предателства, които му е поднесъл живота, Димитър Цонев в откровено интервю пред собствената си дъщеря, в събота, в най-гледаното време от 22:30, само по TV7.

Папарашките мрежи на единствения телевизионен таблоид уловиха Ути Бъчваров, часове преди да счупи ръката си. В малките часове на нощта забележителният кулинар, който се изявява като танцьор е уловен от бдителните папараци на Николета Лозанова, в компанията на чаровната си партньорка.

Защо един Дон Жуан оставя любовта на живота да скита сам из нощна София. Каква е причината Деян Донков да кара със 140 км в час при позволени 50 в градски условия? Къде е през това време любимата му Радина и защо двамата влюбени се карат пред майката на актрисата?

Какво е ежедневието на бившия Министър председател на България Ренета Инджова, след като се раздели завинаги с единствената си дъщеря. И още уникални кадри от последните часове на ясновидката и лечител Вера Кочовска.

Клюкарката Лили попадна на единственото парти, на което никой не я очакваше. Какво предизвика появата й – „Поверително от NL” ще покаже в събота вечер, в най-гледаното време след лайфа на „Къртицата 2: Разтърсване”. Най-горещата водеща в ефира ще покаже още неизлъчвани кадри от голямата си звездна сватба, пише actualno.com.

Над 100 души се включиха в папарашкия конкурс “Поверително от феновете” само за една седмица. Екипа на предаването получи папарашки кадри на фолк звездите Андреа, Магда, Преслава, Илиян, Магда, Преслава, Тони Стораро, президента Росен Плевнелиев и много други родни знаменитости. Още във втория ден на конкурса фен на предаването от Англия изпрати папарашка снимка на английската актриса и певица Анджела Бриджит в Лондон. Имената на първите победителите в конкурса, както и снимката, която ще бъде показана в “Поверително от NL” тази събота ще бъдат обявявани на Facebook страницата на предаването всеки петък следобед.

Всеки желаещ може да участва многократно с регистрация на http://nl.tv7.bg/, като най-важното условие е снимката или видеото да са авторски и да не са били показвани до този момент. Всички с добър папарашки нюх, успели да уловите звезда с обектива си, имат реален шанс тяхна снимка/видео да бъдат показани в “Поверително от NL” или публикувани на Facebook страницата на предаването. Ако изпратената снимка или видео бъдат показани в ефир, авторът им със сигурност печели Фотоапарат Sony DSC H300B. Ако пък бъдат качени на Facebook страницата на предаването участникът със сигурност получава фотоапарат Nikon COOLPIX L27.

Конкурсът ще продължи до 15 април.

Снимка: actualno.com

автор: СЛАВА

Етикети: , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !