Мъж, загубил пениса си при катастрофа...

Мъж, който загуби пениса си при ужасяваща катастрофа с...

Александър Карелин - най-великият...

Миналата седмица ви показахме кои са най-нацепените...

Vogue се даде на Ким Кардашиян

отпечатай новината

23.03.2014 09:00 | Видян 1397 пъти

Vogue се даде на Ким Кардашиян

Усилията на Кание Уест да уреди снимка на корицата на списание Vogue за годеницата си Ким Карадшиян най-после дадоха резултат. Двамата бяха заснети от Ани Лейбовиц за априлския брой.

Корицата е "сбъдната мечта", за Ким Кардашиян, но скандализира почитателите на модата. Риалити звездата е в бяла рокля, а годеникът й Кание Уест я е прегърнал . На другите снимки двойката позира на пуст път и в частен самолет. Има кадри и с дъщеря им Норт Уест.

Уест е казвал, че Ким Кардашиян заслужава да бъде на корицата на модната Библия. Според него в модно отношение тя е по-влиятелна от първата дама Мишел Обама. Главната редакторка Ана Уинтур написа в броя, че идеята за корицата е била на списанието и решението е взето заради доминантността на риалити звездата, а не е повлияно от известния й приятел.

Почитателите на списанието обаче не одобряват на корицата му да се появява знаменитост, абонирана за жълтите страници. Това няма нищо общо с модата, смятат влиятелните модни блогъри Том Фицджералд и Лоренцо Маркес. Канадското списание "Флеър" обяви дори, че това е "краят на света".
 
Снимка: Vogue

автор: СЛАВА

Етикети: , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !