Не съм комарджия, продадох 60...

Не съм комарджия, играл съм само покер и съм спечелил...

Ричард Гиър празнува 100-г. на баща...

Ричард Гиър празнува 100-г. на баща си: Фото на деня

CECA бие всички рекорди, разпродава Арена Армеец

отпечатай новината

24.03.2014 13:30 | Видян 1914 пъти

CECA бие всички рекорди, разпродава Арена Армеец

Светлана Ражнатович бие всички рекорди по продажби на билети за предстоящия си концерт в София
Балканската кралица е продала повече от хиляда билета, за по-малко от седмица, за концерта ѝ на 7 ноември в столичната зала „Арена Армеец“. CECA е шокирана от интереса, който предизвика предстоящото ѝ гостуване у нас.

 „От седмица насам пощата ѝ и нейната фейсбук страница са препълнени с писма от български фенове“, заяви мениджърът на сръбската изпълнителка. CECA обещава, че това ще бъде най-разтърсващото шоу, правено някога извън територията на нейната родина. Тя даде специално интервю по темата за сръбската национална телевизия, а на въпроса - защо именно концертът ѝ в България ще бъде най-добрият, тя заяви: „Ние сме изстрадали народи, особено през последните 20-30 години, просто искам да направя тези хора щастливи...“.

Балканската богиня ще пристигне у нас заедно с 14 от най-добрите сръбски музиканти, като репетициите им започват още от началото на месец април. Едно от условията към организаторите на събитието е тя сама да избере кой да подгрява публиката преди нейното излизане на сцената.

„Майката на нацията“, както я наричат в Сърбия, ще представи на родна земя най-доброто от началото на музикалната си кариера до днес. „Poziv“, „Zuto Pile“, „Maskarada“, „Beograd“, „Lepi grome moj”, „Zabranjeni grad”, „Gore od ljubavi“, „Lepotan”, „Tacno je", „Rasulo“ са само част от всичко, което ще може да чуете  в зала „Арена Армеец“.

Датата е 7 ноември, а мястото е столичната зала „Арена Армеец“. Начало 20:00 часа. Билети търсете  в мрежата на TicketPro и Eventim на цени от 20  до 55 лева.

автор: СЛАВА

Етикети: , , , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !