Париж вече не е любим на милионерите

Френската столица е загубила мястото си като любим град...

Отлагането на Кан застрашава и Ф1 в...

Слуховете, че филмовият фестивал в Кан ще бъде отложен за...

Свекървата на Коко Динев не понася Емилия

отпечатай новината

28.03.2014 10:15 | Видян 3117 пъти

Свекървата на Коко Динев не понася Емилия

Майката на Коко Динев се надявала синът й отново да се събере с бившата си съпруга Анелия. Госпожа Боянова не криела благоразположението си към първата си снаха и толерирала внучето си от нея - малката Ивон. Тя изобщо не криела враждата си с настоящата „г-жа Динева", въпреки че Емилия постоянно оправдавала хладните им отношения с това, че Боряна е много заета, пише vsekiden.com.

Оказва се обаче, че властната майка никога не е харесвала новата любима на сина си и още от самото начало на връзката им била против да се събират. Емилия до последно разчитала, че след като роди дете на Коко, свекърва й ще се примири и ще я приеме. Но и след появата на Иван Боряна не само че не признала новата си снаха, ами и демонстративно пренебрегвала внучето си.

Бизнес дамата и до днес пили на главата на сина си, че тази жена не е за него и с Анелия са били много по-добра двойка. Собственикът на „Локомотив" - Пловдив е имал връзка с немалко фолкаджийки. Като се започне от Нелина, за която се говори, че му е родила син, макар и да крие кой е бащата на детето, и се свърши с множеството еднодневки, които са влизали в леглото му с надеждата да направят кариера, а след това бизнесменът е захвърлял.

Майката на Коко Динев недоумявала как от всички жени във фолк средите синът й се е спрял именно на Емилия. Според слуховете причината Боряна да не я харесва била, че новата снаха не се обръщала към нея с „майко", но запознати с характера на Боянова твърдят, че това е твърде дребнаво за нея и не би могло да е в основата на конфликта.

Боряна и Анелия до ден днешен са близки приятелки. Певицата никога не е крила, че са в блестящи отношения с бившата си свекърва и тя е един от най-доверените й хора, с когото споделя почти всичко. Освен това младата баба била винаги насреща, когато Анелия има нужда от помощ за дъщеря си - вземала я от училище, гледала я, помагала й с домашните и угаждала на всичките й прищевки. За сметка на това малкият Иван сякаш не съществувал за баба Боряна. Тя нито помагала на Емилия в грижите за него, нито проявявала особен интерес към детето.

„Анелия е жена като за Коко. Представителна, красива, стилна. Онази е селянка, ходи прегърбена като баба, проста е, а и има един провален брак зад гърба си", нареждала Боряна.

Снимка: vsekiden.com

автор: СЛАВА

Етикети: , , , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !