Мъж, загубил пениса си при катастрофа...

Мъж, който загуби пениса си при ужасяваща катастрофа с...

Александър Карелин - най-великият...

Миналата седмица ви показахме кои са най-нацепените...

Радост Драганова фалира

отпечатай новината

31.03.2014 16:45 | Видян 2136 пъти

Радост Драганова фалира

Радост Драганова знае и 2, и 200. Ако доскоро водещата на "Модерно" по Би Ти Ви вечеряше само в модерни ресторанти, то откакто е свалена от ефир, тя брои всеки лев и вече не пръска пари по луксозни заведения, разказва "Всеки ден".

Хубавицата, която все гледа да е облечена по последен писък на тенденциите, винаги се е радвала на професионална стабилност и макар и разведена, не е страдала от недостиг на средства. Преди ден обаче Радост бе засечена от папараците на "Всеки ден" да хапва съвсем скромно притоплена манджа по късни доби в закусвалнята на столичен мол.

Близките на Драганова са категорични, че това ѝ се случва за първи път.

"Понеже Радост е постоянно на някакъв хранителен режим, тя много внимателно подбира какво слага в устата си. Все гледа да си поръчва ядене от скъпи ресторанти, и то по възможност да е приготвено с органични продукти", казват приятелите на водещата. Е, неволята е голяма работа. Докато Драганова е без работа, явно е решила да спестява откъдето може.

Весе месец "Модерно" не присъства в програмната схема на Би Ти Ви. То беше свалено изненадващо от новото ръководств на телевизията още с встъпването му в длъжност. Радост веднага започна преговори с Нова тв откъдето ѝ обещаха, че ще вземат предаването ѝ заедно с целия ѝ екип в техния ефир. Докато чака офертата обаче, водещата е принудена да си брои стотинките и да забрави за луксозните ресторанти.

автор: СЛАВА

Етикети: , , , , , , , , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !