Сузанита обикаля Монако по сутиен

Скандалната певица Сузанита заложи на оскъдно облекло,...

Българското име на Тибър - реката,...

Дълго време търсех паралели между името на река Тибър -...

Люси в жестока депресия, Камелия я обрала

отпечатай новината

02.04.2014 14:40 | Видян 3886 пъти

Люси в жестока депресия, Камелия я обрала

Люси Дяковска се е затворила вкъщи и не иска да се чува, нито вижда с когото и да е. Тя си е изключила телефона и не отговаряла на обаждания дори за рождения си ден. По случай празника певицата предвидила още преди месеци голямо парти в новото луксозно кафене, което откри съвсем наскоро в столицата . Както "Всеки ден" съобщи обаче, върху главата на къдрокосата фурия се стовари голямо нещастие и заради това Люси променила плановете си в последния момент.

Гаджето на Дяковска Камелия, която Люси дундуркаше години наред и се грижеше за не, я заряза най-позорно, и то заради друга жена. Ками, която стана известна единствено благодарение на Люси, явно си пада по популярни дами, защото сега е тръгнала с дъщерята на Йорданка Христова - Ивана. Двете прелюбодейки вече дори живеели заедно.

Заради разбитото си сърце Люси е изпаднала в депресия, подсилена от факта, че е остаряла с още една година. "Предателството на Камелия беше истински удар за нея, тя въобще не видя откъде и как дойде цялото нещо, не е вярвала, че с нея ще постъпят толкова долно", разказват приятели на Дяковска.

Не неверницата Камелия пък хич не ѝ трепнало окото от страданието на бившата ѝ приятелка.Наглостта ѝ стигнала дотам, че тя издебнала ден, в който Дяковска била навън по работа, използвала ключа за общия им дом, отишла и си прибрала целия багаж зад гърба на Люси. Бившата сервитьорка дри си взела някои неща, които не ѝ принадлежали, но на блондинката и допаднали заради това, че просто струват много пари. "Тя направо я обра, влязла, докато Люси я няма, взела, каквото ѝ изглеждало по-лъскаво, и си тръгнала", разкриват втрещени близки на певицата.

Дяковска била толкова разочарована от случилото се, че вече обмисляла да напусне България и да се завърне в Германия, където живя дълги години. Единственото, което я спирало, бил бизнесът, с който се захванала у нас, а именно кафенето, за което положи няколко месеца усилен труд. Люси сама се погрижи за вичко, свързано със заведението - интериор, обзавеждане, консумативи, наемане на персонал. "След като тлкова се постара, не иска да го зареже просто така", споделят от обкръжението на певицата.


Източник: "Всеки ден"

автор: СЛАВА

Етикети: , , , , , , , , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !