Принц Уилям в хеликоптер с Дейвид Бекъм

Принц Уилям се присъедини към Дейвид Бекъм, за да...

Отлагат тестването на BG-ALERT заради...

Планираното тестване на Националната система за ранно...

Гена забременява от младо гадже

отпечатай новината

02.04.2014 14:50 | Видян 2232 пъти

Гена забременява от младо гадже

Гена Трайкова е решена да предприема най-важната стъпка в живота на всяка жена - да стане майка, пише 'Всеки ден". Говорителката на централната емисия новини на Би Ти Ви е категорична, че вече няма време за губене и трябва да изпълни женския си земен дълг.

Истината е, че в живота на Гена има нов мъж, който, колкото и упорито да кри в рамките на няколко месеца, папараците на "Уикенд" първи разкриха самоличността му. Фотографите щракнаха красавицата в компанията на новия ѝ любим в Солун, където двойката изкара романтичен уикенд преди седмици. Новото гадже на Гена е не кой да е, а колегата ѝ Иван Георгиев, който от месец е водещ на късната емисия новини на Би Ти Ви. Клюката мълви, че благодарение именно на близостта си с блондинката репортерът е бил повишен във водещ на новините. Заплатата му също е увеличена и вместо 1800 вече е 3200 лева.

Въпреки разликата си от близо 10 години във възрастта в полза на Гена, очевидно журналистите виждат преспектива в отношенията си, след като от няколко седмици дори споделят един покрив. Иван напусна жилището си в столичния квартал "Дружба", за да се премести в апартамента на Трайкова, който неотдавна тя купи с ипотечен кредит.

Въпреки сравнително младата си връзка, Гена била сигурна, че Иван е мъжът, от когото иска да има дете. След няколко дългогодишни сериозни връзки журналистката се уверила, че времето убива всякакви чувства у партньорите и не се ли появят наследници навреме, то създаването на потомство става мисия невъзможна. Вряла и кипяла в любовта, говорителката с изумрудено сини очи била сигурна, че сега е подходящият момент да стане мама, независимо, че преди 2 месеца бе повишена в Би Ти Ви.

"В последно време Гена започна да съжалява, че през годините е отделяла толкова много време на работата, а не на личния си живот. Не иска да е стара мома като другите в телевизията, които или са самотници, или парясници", коментират запознати.

автор: СЛАВА

Етикети: , , , , , , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !