Най-татуираната българка лъсна чисто...

Над 100 картини е нашарила по цялото си тяло брокерката...

Майк Тайсън срещу Джейк Пол е обявен...

Предстоящата боксова среща между живата легенда на...

Андреа скочи на плеймейтка

отпечатай новината

02.04.2014 15:30 | Видян 5516 пъти

Андреа скочи на плеймейтка

Фолкфурията Андреа вдигна мерника на още една едрогърда плеймейтка, пише "Бълария Днес". Този път в центъра на скандала не е Николета Лозанова, а Мартина Узунова. Силиконката се пробва на последния конкурс на "Плейбой", но така и не спечели. Оттогава не спира да се показва на светски партита, опитвайки се да стане известна.

Мартина редовно се появява облечена с дрехи досущ като на Андреа. Узунова се набърка и в скандал за платен конкурс. Тя спечелила приза "Секссимвол на година 2014". Събитието било организирано от столична дискотека, а другата номинирана била самата Андреа. Мартина обаче преборила русата чалга певица. На всичкото отгоре брюнетката се появила с рокля точно като на пайнерката, за да си вземе отличието.

Това буквално преляло чашата. Андреа твърди, че изобщо не е чувала за този конкурс, както и че е номинирана. "Писна ми да ме копират и да слуша, че някоя е новата Андреа", избухна певицата.

Жадна за слава Мартина не се впряга от думите на певицата. "Не завиждам на подобен тип момичета, както ме упрекнаха. Когато научи 3 езика и стигне моето ниво - тогава ще си говорим!", злобее Мартина.

автор: СЛАВА

Етикети: , , , , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !