Катрин Зита-Джоунс подари Боно на...

Боно отпразнува 80-ия рожден ден на Майкъл Дъглас, като...

Аталай избра Бареков пред любима за...

Агентът на комунистическите тайни служби Рамадан Аталай...

Мавриков отново става татко

отпечатай новината

02.04.2014 18:30 | Видян 1497 пъти

Мавриков отново става татко

Васко Мавриков разкри, че пак ще става татко, пише blife.bg. Актьорът издаде, че съпругата му Валя е бременна с момиченце. „Терминът й се пада на моя рожден ден - 6 август“, каза пред „Монитор“ той. Мавриков не крие, че със съпругата му са имали проблеми със зачеването.

„Отначало Валя премина през два неуспешни опита. Консултирахме се с лекари и спермограмата ми не беше добра. Докторите ми казаха, че армията ми е мудна и ще трябва да се подложим на инвитро процедура. Но само след три дни нещата се случиха по естествен път. Явно последният маврикан си е свършил работата”, пошегува се актьорът.

Актьорът сподели, че майка му е направила тест с игла и конец, който е показал, че Мавриков ще става мъжки татко. Той не скри, че си е мечтал за още едно момиче. Със съпругата му все още не са обзавели нова детска стая.

„Когато бебето се появи на бял свят, тогава ще мислим за тези неща”, казва водещият, който този път няма да присъства на раждането.

„С всичкия си акъл бях на появата на голямата ми дъщеря Биляна. Да гледаш секцио, е пълна перверзия”, категоричен е той.


Източник: "Монитор"




автор: СЛАВА

Етикети: , , , , , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !