Червената нишка: Откъде идва...

Японците имат древно поверие, че хората, които са...

Новите вълшебни думи „разрешавам” и...

Възпитавани сме, че единствените „вълшебни думички” са...

Жените на Карамански във война за наследство

отпечатай новината

03.04.2014 12:30 | Видян 6007 пъти

Жените на Карамански във война за наследство

Хонорарът на Нели Атанасова от „Денсинг старс" вероятно ще хвръкне в лют съдебен спор за наследство с вдовицата на Иво Карамански Галя. Повод за войната между жените на разстреляния бос е къщата на баща му Александър, който почина през лятото на 2012 г.

Бай Сандо остави след себе си скромна постройка в дупнишкото село Бистрица и градинка с няколко лехи домати, обаче нито една от властните любови на сина му не е склонна да махне с ръка на имота. Двете се избягваха демонстративно на погребението на стареца, но след това започнали да си звънят редовно, като затоплянето на отношенията дошло по инициатива на Иво-младши и средната дъщеря на Галя - Ралица.

Първоначално официалната съпруга на Кръстника била благосклонна към претенциите на Нели, но постоянните телефонни обаждания и дребното сметкаджийство на риалити звездата я изкарали от релси. Натискът на Атанасова се засилил неимоверно в края на миналата година, след нотариалното откриване на наследството. Според близки до семейството тя постоянно досаждала на Галя с планове за подялба на имота, като дори наела срещу скромна сума проектантска фирма, която да фиксира на териториалния план полагащата се на сина й 1/8-от двора на бай Сандо.

Надеждата на Нели била да лапне полагаемото с доброволна делба, но опитната й съперница надушила, че Атанасова се опитва да я преметне и да заграби близо два пъти повече земя с умишлено сбъркани от проектантите изчисления в кадастралния план. Галя побесняла и пратила по дяволите Нели с думите „За теб остава външният кенеф, само трябва зимата да нацепите дърва със сина ти за кюмбето, че ще ви измръзнат задниците".

Лютите самки вероятно ще се срещнат в съда, за да разрешат имотния конфликт, след като майката на трите дъщери на Кръстника безцеремонно прекъснала всякакви контакти с Нели от този момент. Предстоящото дело ще лапне сериозен ресурс и от двете страни, тъй като дамите са твърдо решени да не си правят никакви взаимни отстъпки. Съдебният спор е и една от основните причини Нели да се навие за участие в „Денсинг старс", за да финансира предстоящата битка.

През нощта на 19 срещу 20 декември 1998 г. е застрелян обявеният за Кръстник на българския подземен свят - Иво Карамански. За разлика от знаковите убийства на Васил Илиев, Андрей Луканов и Илия Павлов убиецът този път е известен. Но това не прави по-малко загадъчна смъртта на нарочения за Капо ди тути капи.

Източник и снимка: vsekiden.com

автор: СЛАВА

Етикети: , , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !