30 полицайки имали любовни афери с...

В Швеция избухна голям скандал около десетки служителки...

Смях: Мечешка тройка

Смях: Мечешка тройка Опасно за живота, но такива...

Албена превърна Тома в роб

отпечатай новината

04.04.2014 10:30 | Видян 2122 пъти

Албена превърна Тома в роб

Албена Михова наистина тежи на мястото си. Но не само заради килограмите си, които могат да засрамят всеки сумист, ами и защото притежава диктаторски характер, пише "Всеки ден".

„Тя е истински тартор, коли и беси, направо е страшно! Никой няма право да диша, ако случайно тя не даде позволение. Горкият Тома й е като мъж за всичко, кръжи около нея като вярно пале, а тя го е превърнала в роб", разкриват от екипа на предаването. Михова крещяла по-силно и от оперна певица по любимия й мъж.

Ако случайно, докато тя репетира танците си за „Денсинг старс", той не й е под ръка, направо ставало страшно. Рокаджията не е никакво лошо момче, за какъвто се представя, а търчи като луд наляво-надясно с чаши вода, храна, кърпа за попиване на потта и още какво ли не в услуга на Михова, разкриват от екипа на шоуто. Тома не смеел и дума да пророни против заповедите на Албена, защото тя веднага преминавала в отбранителна позиция, която включвала литри сълзи, тръшкания и истерии.

„Тома предпочита да си спести цялата драма и да изпълни заповедите й. По-добре това, отколкото тя да вземе да го удари, както, между другото, прави и така да го унижи пред всички", разкриват познати на звездната двойка.

Още по-лошо отношение получавали и останалите участници в танцувалното шоу. Всички били пропищели от вечните й прищевки, претенции и капризи. Албена влизала при гримьорите на бляскавото шоу и давала акъл на професионалните фризьори и гримьори как не могат да си вършат работа.

Освен всичко друго забранявала да я снимат зад кулисите, преди да бъде накипрена в ефектните рокли, защото иска да изглежда постоянно нагласена. Според запознати Албена страшно завиждала на младите участнички за перфектната им физическа форма и оправдавала лошото си представяне в танците с това, че била изключително заета и извън сцената на „Денсинг старс" , биейки се в гърдите, че е много търсена актриса. Това обаче било доста преувеличено, защото Албена напоследък нямала нови премиерни заглавия.

автор: СЛАВА

Етикети: , , , , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !