Надал е най-големия ми съперник, той...

Световната тенис звезда Новак Джокович иска да играе...

Млада сензация в бокса дари $20М на...

Боксьорът Райън Гарсия дари 20 милиона долара на хората...

Лили с изскочила гръд

отпечатай новината

04.04.2014 11:45 | Видян 5273 пъти | Гласували 1

Лили с изскочила гръд

След толкова години опити на папараци да уловят малко повече плът от Лили Иванова, освен дежурните крака, които примата сама показва под ултра късите си рокли, най-накрая не професионалист, а любител успя да щракне нещо невиждано, пише "Всеки ден". На уникалната снимка, изпратена за конкурса „Стани папарак" на „Поверително от Н. Л." по ТВ7 се вижда това, което поколения фенове не са си и мечтали да зърнат - циците на певицата.

Изскочили щедро като любопитни зверчета, гърдите на Лили Иванова могат не просто да конкурират, а и да отвеят в състезание бюстовете на много млади девойчета. Стегнати, с идеална форма, те сякаш водят свой собствен живот, който няма нищо общо с гравитацията. „Какви бозки!", възкликват почитатели на примата на нейната възраст, които недоумяват как е възможно на тия години времето да не е докоснало циците й.

Всъщност гърдите на Лили Иванова винаги са били обвити в мистерия. Още преди много години се появи мълвата, че примата си е направила операция в Париж, но не за увеличаване със силикон, а точно обратното - за да си намали гръдната обиколка. Тогава неверници заклеймиха слуха като абсурден, но тази снимка доказва, че бюстът на Лили в момента е много по-прибран, отколкото в младите й години.

И факт, бившият й мъж Янчо Таков неведнъж е признавал, че певицата е имала толкова големи цици, че чак са го задушавали. Същото твърдят и всички останали мъже от това поколение, които са въздишали след Иванова, а нейните плакати на стените в спалните са свидетели на по-интимни преживявания, отколкото съпругите им.

продължи >>

Етикети: , , , , , , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !