30 полицайки имали любовни афери с...

В Швеция избухна голям скандал около десетки служителки...

Смях: Мечешка тройка

Смях: Мечешка тройка Опасно за живота, но такива...

Ева вика духа на Гого

отпечатай новината

04.04.2014 14:00 | Видян 3789 пъти

Ева вика духа на Гого

Ева Найденова извика духа на починалия си съпруг Гого, узна ексклузивно "Всеки ден". Вдовицата на баса от "Тоника" е посетила столична ясновидка, която срещу 100 лева се свързала с отвъдното и направила контакт между покойника и опечалената му съпруга.

За никого не е тайна, че открай време Ева е утвлечена по окултното и мистичния свят. Малко след като Гого се разболя, съпругата му хукна по врачки и ясновидки, за да търси изцеление за любимия си. Въпреки многото оптимистични прогнози на гледариците състоянието на Георги се влоши и болестта го надви. При все това вярата на Ева в пророчиците не угасна, напротив - засили се.

След смъртта на Гого съпругата му нееднократно го сънувала и в сънищата си тя разговаряла с него. Нощните видения на късо подстриганата певица продължавали в рамките на няколко минути, които внезапно били  прекъсвани от събуждането ѝ. Именно поради тази причина Ева преценила, че между нея и Гого има много недоизказани неща, заради което потърсила услугите на добра контактьорка с отвъдното. В последно време Найденова е чест гост на столицата заради участието си в "Големите надежди" по Нова телевизия. В свободните си следобеди изпълнителката от "Тоника" посещавала столична ясновидка, работеща в дома си в квартал "Люлин".

Според мнозината ѝ клиенти контактьорката успешно викала духове и с помощта на висшите сили тя проговаряла с името на мъртвеца. Сеансът ѝ струва 100 лева, но според всички минали през апартамента ѝ високата цена си заслужава.

След проведените контакти с духа на Гого Ева излизала разтреперана от стаята на екстрасенската. Приятелката ѝ Милица едвам я удържала от бушуващите емоции на вълнение. Вдовицата не искала да споделя никомъ за какво си е говорила с Гого, но била повече от доволна от проведените сеанси.

"Милата! Съвсем се е смахнала след смъртта на Гого. Ходи само по гледачки, внушила си е, че Диомов и Ваня Костова са анправили магия на покойния ѝ мъж", коментират в естрадното съсловие. 

 

Снимка: silnabulgaria.com

автор: СЛАВА

Етикети: , , , , , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !