Братът на Ружа Игнатова влиза в Биг...

Братът на Ружа Игнатова – Константин, е един от...

Смях: Слаби ученици на дъската пред...

Ситуацията: Слаби ученици на дъската пред учител.

Албена Михова биела Тома

отпечатай новината

05.04.2014 09:00 | Видян 1744 пъти

Албена Михова биела Тома

Михова изобщо не си поплювала и без много-много да се церемони изливала напрежението си върху спътника си в живота. „Тя е истински тартор, коли и беси, направо е страшно! Никой няма право да диша, ако случайно тя не даде позволение. Горкият Тома, тя го е превърнала в роб", разкриват от екипа на танцувалното предаване.

Рокаджията сновял напред-назад с кърпи, вода, храна и какво ли още не, за да е любимата ми винаги доволна и да не се изнервя. Тома не смеел и дума да пророни против заповедите на Албена, защото тя веднага преминавала в отбранителна позиция, която включвала литри сълзи, тръшкания и истерии.

„Тома предпочита да си спести цялата драма и да изпълни заповедите й. По-добре това, отколкото тя да вземе да го удари, както, между другото, прави и така да го унижи пред всички", разкриват познати на звездната двойка.

Още по-лошо отношение получавали и останалите участници в танцувалното шоу. Всички били пропищели от вечните й прищевки, претенции и капризи. Албена влизала при гримьорите на бляскавото шоу и мигновено започвала да коментира как фризьорите и гримьорите не могат да си вършат работа.

Освен всичко друго забранявала да я снимат зад кулисите, преди да бъде накипрена в ефектните рокли, защото иска да изглежда постоянно нагласена.

Според запознати Албена страшно завиждала на младите участнички за перфектната им физическа форма и оправдавала лошото си представяне в танците с това, че била изключително заета и извън танците.

Именно Албена била причината Тома да смени драстично прическата си и да поддържа брадата си къса, защото постоянно бил упрекван, че ходи като некъпан рок фен.

Снимка: Стоян Гребенаров

автор: СЛАВА

Етикети: , , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !