Александра има човек до себе си:...

"С Александра сме официално разведени. В Инстаграм си...

Учените откриха „трето състояние“...

В научнофантастични филми като „Франкенщайн“ и...

Вики Бекъм планира галопиране с коне за РД

отпечатай новината

06.04.2014 09:00 | Видян 1615 пъти

Вики Бекъм планира галопиране с коне за РД

Модната икона Виктория Бекъм ще празнува своя 40-ти рожден ден на 17-ти април. По тази причина дизайнерката планира тематично парти за своя празник с участието на - коне, съобщава blife.bg. Виктория се е присъединила към клуб за езда в Лос Анджелис и планира да галопира из холивудските хълмове, за да отбележи своя рожден ден.

Всъщност госпожа Бекъм ходила на езда за пръв път преди няколко години и много ѝ харесало. През последните няколко месеца обаче дизайнерката е подобрила своите умения и според думи на приближени сега наистина е много добра в ездата.

Източник заяви пред вестник Daily Mirror: „Очевидно тя (Виктория) не може да гледа кон в двора си в западен Лондон, но когато е в Лос Анджелис, което е около веднъж на всеки пет или шест седмици, тя отива да язди на хълмовете. Не само, че е страхотно упражнение, но по този начин Виктория остава незабелязана“.

Бившата певица ще отпразнува рождения си ден както в Лондон, така и в Лос Анджелис. Американското парти ще включва езда и след това вечеря в ресторанта на Ева Лонгория – Beso.

Разбира се, на празника ще присъства актрисата от „Отчаяни съпруги“, която е близка приятелка на Виктория Бекъм, както и фризьорът Кен Пейвс.

В Лондон пък дизайнерката ще празнува в дома си в семейна обстановка, като за вечерята ще ѝ помогне нейната майка.

Снимка: blife,bg

автор: СЛАВА

Етикети: , , , , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !