Шеметните Милица Гладнишка и Нона...

Камен Алипиев - Кедъра „отвръща на артистичната...

Стоичков запя с Тони Димитрова и...

Христо Стоичков запя в зала 1 на НДК. На мястото, където...

Енрике Иглесиас: Сексът ме държи жив

отпечатай новината

07.04.2014 14:00 | Видян 2426 пъти

Енрике Иглесиас: Сексът ме държи жив

Латино певецът, който има връзка с бившата тенисистка Анна Курникова от 2001 г. насам, смята, че любовта не е достатъчна без да има страст в леглото.

С тези думи той обясни в интервю заглавието на новия си албум „Sex + Love“. Той каза: „Някои двойки биха казали, че сексът не е важен, но аз съм склонен да не се съглася. Сексът е изключително важен, защото те държи жив, но е очевидно, че без любов не може.

Мисля, че трябва да има баланс между двете. Ако във връзката има твърде много секс, но няма обич, вероятно тя трудно ще оцелее във времето.“

Музиката на Енрике е станала по-секси в последните му два албума и той настоява, че неговите текстове и горещи видеоклипове са просто вярно отражение на действителността.

Той каза пред списание Attitude: „Ако някой ми беше казал преди 10 години, че днес ще пея песен със заглавие „Тази вечер ще правя любов с теб“, щях да му кажа, че е луд.

Преди не бях толкова директен, но нещата в живота са такива. Човек трябва да има смелост да бъде честен. Не мисля, че това звучи незряло. Това е само част от реалността!“

Източник и снимка: blife.bg


автор: СЛАВА

Етикети: , , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !