Не пуснаха Устата да снима на Радецки

Само за ден песента ,,Jackpot-a или БОТЕВ‘‘ предизвика...

Попътен вятър: Фото на деня

Попътен вятър: Фото на деня

Дивна сменя партньорката на Вензи в "Денсинг старс"

отпечатай новината

10.04.2014 15:15 | Видян 2316 пъти

 Дивна сменя партньорката на Вензи в

Нашествие от специални изпълнения очакват днес зрителите на "Денсинг старс". Освен, че един от участниците ще се раздели с танците, премиера на нова песен, гост-изпълнители и цирково изкуство ще нажежат дансинга на шоуто тази вечер от 20.00 часа по Нова.

Най-усмихнатият участник ВенЗи, заедно с талантливата Дивна ще представят за първи път новата си песен „Въпрос на време”, а в танците ще ги подкрепят The Center. Във филмовата седмица в "Денсинг старс" ще чуем и Стефан Вълдобрев и „Обичайните заподозрени” – Иван Лечев, Веселин Веселинов – ЕКО, Мирослав Иванов с песента „Сняг над Сахара”. Тя е от новия филм на Стефан Командарев – „Съдилището”.

В поредицата хитове ще се насладим на една от най-слушаните песни за годината Ideal Petroff в изпълнение на Криско и танци от красивите момичета от балет Нова.

Танцовото изкуство ще бъде представено от Форти Нгуен от Виетнам, част от трупата на Цирк Елуаз, който ще вдъхнови зрителите с извънземен брейкденс. Не на последно мято танго от „Бурлеска” ще нажежи страстите със Саня Борисова-Илиева и Деан.

автор: СЛАВА

Етикети: , , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !