Най-татуираната българка лъсна чисто...

Над 100 картини е нашарила по цялото си тяло брокерката...

Майк Тайсън срещу Джейк Пол е обявен...

Предстоящата боксова среща между живата легенда на...

Генка Шикерова поръчана от жена?

отпечатай новината

10.04.2014 18:00 | Видян 2455 пъти

Генка Шикерова поръчана от жена?

Мотив, непознат за разседващите на покушението над Генка Шикерова, стои зад палежа на колата на бременната в 6-ия месец журналистка. В дъното на криминалната история лежали неизчистени любовни сметки, разказват пред "Уикенд" запознати, пожелали анонимност.

Отлично осведомени източници разкриват, че следователите от МВР дирят престъпника в погрешна посока заради нарочно прикрити факти от самата Генка Шикерова. Водещата на "Тази сутрин" по Би Ти Ви не била напълно честна в показанията си пред прокуратурата, тъй като не искала органите на реда да се навират под чаршафите ѝ.

Както е известно, журналистката упорито крие мъжа до себе си - Неделчо. През последните няколко години, откакто помежду им пламти любов, брюнетката старателно пази под пълен секрет, каквато и да е информация относно благоверния си. Сред колегите на Генка от Би Ти Ви, обаче за никой не е тайна, че Неделчо е виден столичен плейбой и встъпил във връзката си с Шикерова, той все още не е изчистил старите си сметки. Възлюбеният на водещата по документи е в брачен съюз, но не с нея, а с бившата си жена, с която дори все още не са стартирали процедура по развод.

Запознати с табиета на Неделчо не прикриват предположенията си, че познавайки характера на палавника, като нищо в обкръжението му да са гравитирали и други мераклийки за леглото му. Конспиратори твърдят, че обвиненията за палежа на автомобила на Генка могат да бъдат хвърлени именно към бившите жени отобкръжението на Неделчо, които изчаквали подходящия момент, за да му отмъстят. "Жените обичат да мъстят на принципа колкото по-късно, толкова по-мръсно. Но каква жена трябва да си, че да посегнеш на бременна?", гадаят в обкръжението на Генка за евентуалния бандит.

Сред останалите версии, които ченгетата разследват, са покушение, свързано с работата на журналистката, както и отмъщение на завистлив и злобен комшия. Над 10 полицаи работят активно по случая и според запознати до месец извършителят ще бъде арестуван. До този момент били разпитани над 40 човека, сред които столични апаши, хора от агитките на футболните клубове, както и подозрителни съседи.

Лично МВР шефът Цветлин Йовчев взел под внимание случая и всеки ден давал зор на ченгетата да ровят палежите. Самата Генка обяви, че не се чувства сигурна и в момента ѝ е назначена полицейска охрана. Междувременно от няколко дни тя е с нов автомобил. Водещата кара колата на мъжа си - миниатюрно червено "Пежо".

автор: СЛАВА

Етикети: , , , , , , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !