Принц Уилям отчаяно се нуждае от брат...

Докато носи тежестта на шокиращата диагноза рак на...

Защо Кейт не даде на Уилям да седне...

Новината, че Кейт е била диагностицирана с рак и е...

Алфредо Торес се изпокара с колегите си

отпечатай новината

11.04.2014 14:30 | Видян 1915 пъти

Алфредо Торес се изпокара с колегите си

Учителят по танци Алфредо Торес трудно се спогажда с останалите си колеги в журито на „Денсинг старс". Кубинецът смятал, че само той разбира от танци, и не признавал тяхното мнение. Дори и Галена Великова, която е професионална танцьорка, не успявала да наложи авторитета си над надменния негър.

Най-големият проблем обаче бил с Илиана Раева. Още щом станала жури, той подскочил, защото тя не е танцьорка и според него не била компетентна да коментира уменията на участниците. Торес едва се сдържал в предаванията да не й опонира, когато каже някоя глупост за представянето на звездите. Зад сцената обаче не си мълчал и изнасял дълги лекции кой къде сбъркал, в кой момент къде му била ръката или кракът, как се придвижил и какво не успял да покаже.

Раева често била на противоположното мнение и това много затруднявало участниците, защото се чудели как да си подготвят танците, така че да угодят на всички в журито.

Алфредо постоянно роптаел по коридорите. „Какво разбира Илиана от данси, тя е гимнастицка", повтарял кубинецът със специфичния си акцент. Той не признавал друго мнение освен собственото си. Единственият си колега, когото не закачал, бил Христо Мутафчиев, защото е мъж и вдъхвал респект у Торес с възрастта си.

Източник и снимка: vsekiden.com

автор: СЛАВА

Етикети: , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !