Рачков се потроши до кръв в ефир

Димитър Рачков претърпя в кървав инцидент по време на...

Принц Уилям в хеликоптер с Дейвид Бекъм

Принц Уилям се присъедини към Дейвид Бекъм, за да...

Луиза Григорова лъже за интимния си живот

отпечатай новината

13.04.2014 09:00 | Видян 1703 пъти

Луиза Григорова лъже за интимния си живот

Луиза Григорова и Робърт Уау дадоха яснота относно своите отношения или поне опитаха. Двамата бяха гости в предаването "Cool по bTV. Там те споделиха, че са заедно почти денонощно. Луиза и Робърт се запознали, когато той я потърсил с молба да работят заедно, тя бързо откликнала и така се родил клипът към парчето "Аз съм сам".

Актрисата заяви, че не са гаджета, въпреки че го е запознала с майка си. Според Григорова това станало случайно, но водещата Петя Дикова определено не й повярва.

Луиза правеше леки забележки на Робърт и го поправяше, държаха се точно като двойка, която обича да се провокира. Това забеляза и водещата, която отбеляза, че двамата много си отиват като двойка.

Музикантът е със сръбски корени, роден е в Швейцария, завършва кино режисура и заминава да да изкара магистърската си програма в Ел Ей. Там обаче му е много скъпо и решава да дойде да учи където е най-евтино, така се насочва към България. Тук му липсва рок музиката и затова се насочва към нея, според него младото поколение избягва чалгата.

Луиза сподели, че няма нищо против нито един стил музика, но тя предпочита електронната. Младата актриса в момента е засега с премиерата в хасковския театър на постановката "Разбиване", която ако има успех, ще започне да се играе и в София.

 

Източник: inews.bg

автор: СЛАВА

Етикети: , , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !