Деми Роуз позира без горнище

Деми Роуз, на 29, отново накара пулса да ускори докато...

Ново издание на Ад в превод на Кирил...

След поредицата български преводи на „Божествена...

Маги Халваджиян снима сам живота си в ново риалити

отпечатай новината

16.04.2014 17:45 | Видян 2178 пъти

Маги Халваджиян снима сам живота си в ново риалити

„Това е едно от най-трудните неща, които съм правил”, споделя продуцентът Маги Халваджиян, изправен пред предизвикателството не да направи шоу, а да застане сам пред камерата и да заснеме най-важните моменти от живота си. Именно той ще бъде първият гост в новото предаване на Ани Салич „Извън новините”, чийто първи епизод зрителите ще видят на Великден по Нова телевизия. Известният продуцент ще бъде натоварен с най-трудната, но и интересна задача, пред която ще бъдат изправени всички участници във формата – да си водят видео дневник в продължение на няколко седмици и сами да заснемат най-интересните моменти от своето ежедневие.

„Извън новините” ще разказва живота на известните по един нестандартен и непознат за зрителите начин. Гостите ще имат уникалната възможност сами да ни покажат своя свят и да направят свой автопортрет с помощта на камера. Именно чрез техния видео дневник публиката ще стане свидетел на най-важните за главния герой хора, места, мечти и емоции”, разказва водещата Ани Салич.

В това зрителите на Нова телевизия ще се убедят на 20 април, когато ще видят различните лица на Маги Халваджиян – какъв е той зад кулисите на „Като две капки вода” и „Големите надежди”, колко забавно, но и оспорвано преминават репетициите и какво се променя, когато се прибере вкъщи? Защо работното му място у дома е в рози и розови плюшени играчки и коя е Ари? Видео селфито на Маги Халваджиян ще бъде съпроводено и от друго негово селфи – от времето, когато тази дума дори не е била популярна – видео на самия него в Париж от 1996 г.

За да бъде съпричастна с бъдещите си гости, дни преди старта на „Извън новините”, Ани Салич прие да се постави в ролята на герой в собственото си предаване и повдигна завесата над своя свят извън телевизионните студиа. „Ако имам камера в ръцете си и с нея трябва да заснема най-важните моменти, ще покажа как минава работният ми ден, как прекарваме семейните празници и какво мислят за живота хората, които срещам по улиците”, признава лицето на Новините на Нова. Смело се връща и назад в детските години, когато мечтаела да стане археолог и телевизионна водеща, а любимото й място бил зоопаркът и паркът с езерото Бачиново в Благоевград.

Ако от екипа на предаването обаче обещаят да изпълнят една нейна мечта, би избрала да пътува цяла година около света. Но задължително с любимите хора, защото „сама не мога да съм щастлива”, твърди тя. Затова любовта и благодарността към семейството си се старае да доказва постоянно – с грижата за тях и важните жестове… като любимата закуска например, която приготвя винаги когато може – бухти с мед и хубаво сирене.

Източник и снимка: blitz.bg

автор: СЛАВА

Етикети: , , , , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !