Братът на Ружа Игнатова влиза в Биг...

Братът на Ружа Игнатова – Константин, е един от...

Смях: Слаби ученици на дъската пред...

Ситуацията: Слаби ученици на дъската пред учител.

Най-важната година в живота на Антон Касабов – тази, в която разбира, че е осиновен

отпечатай новината

21.04.2014 13:30 | Видян 1901 пъти

Най-важната година в живота на Антон Касабов – тази, в която разбира, че е осиновен

21 април 2014 г., София. Най-запомнящата се година от живота им – така, чрез танц, всеки от участниците в Dancing Stars ще разкаже за момента, който с хубаво или лошо е променил съдбата им завинаги.

Винаги стабилен, учтив, перфекционист – като истински спортист, Антон следва принципите на своето бойно изкуство. Да бъде скромен и трудолюбив го е научила съдбата. Именно тя го дарява с най-добрия баща, но преди 5 години научава, че той не е истинският… Антон тръгва по следите на биологичния си баща, който се славел, че е най-красивият ерген в селото, срещнал майка му, а след като тя забременява, завинаги изчезва от нейния живот. Антон разбира, че има и сестра, а най-голямото му огорчение идва от факта, че биологичният му баща смята, че синът му го търси за пари. След тази случка, трикратният световен шампион по таекуондо е убеден, че съдбата му е помогнала да осъзнае, че най-близкият му човек, това е неговият осиновител – бащата, който той смята за истински.

Другата драматична история, която Dancing Stars ще разкрие утре, среща Нели със смъртта. През 2004 г. братът на Нели изпада в кома и тя разбира, че животът има друг смисъл. Как оцелява той и в какви отношения са те сега, ще разберем утре от 20.00 часа по Нова.

По време на осмия лайв ще разберем и коя е годината, която е най-значима за световната шампионка по фигурно пързаляне Албена Денкова, как животът на Михаела се преобръща на 180 градуса през 2013 г. и защо тази година е най-значимата в живота на Елена.

автор: СЛАВА

Етикети: , , , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !