12 години смятали женски хипопотам за...

Женски хипопотам в зоопарка в Осака, Япония, е смятан за...

Венеция започва да събира такса за...

Венеция ще започне да събира такса за еднодневни...

Телефонът на Чочо още звъни

отпечатай новината

28.04.2014 14:15 | Видян 2181 пъти

Телефонът на Чочо още звъни

Даниела Мирчева, почернената съпруга на големия актьор Чочо Попйорданов, който почина на 5 май миналата година, призна, че все още не е спряла мобилния му телефон. Причината е, че много от приятелите и колегите му продължавали да звънят на неговия номер, когато искат да поговорят с нея. "Дори аз звъня от този телефон – на хора, на които им нямам номерата. Дори профилът му във Фейсбук не съм закрила.", разказа в "Предаването на Карбовски" по TV7 тя.

В момента съпругата му се успокоява единствено с любовта на осиновената им дъщеря Катя, както и със спомена за голямото му сърце. Двамата с Чочо кандидатстваха за осиновяване на дете, което обаче стана факт след кончината му, съобщи inews.bg. "Детето расте, дивее. На 2 години и 3 месеца е. Тя го разпознава на снимки и по телевизията. Много по-малко плача, защото не искам. За да не му се пречи на душата – да не го тревожа. Сестра ми го е сънувала и той ѝ казва да ми каже да спра да плача.", разказа Мирчева.

Тя призна, че любовта, която е получила от актьора, е най-голямото й наследство от него. Когато той умира, раздава някои от вещите на най-близките му приятели. На Иван Ласкин, с когото Попйорданов е неразделен, дава якето му и маскировъчни дрехи.


Снимка: blife.bg

автор: СЛАВА

Етикети: , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !