Мога да кажа Не! на 12 езика. За...

Мога да кажа "Не!" на 12 езика. За жените това е...

Соня Йончева ще пее във Виенската...

"Нямам търпение да се обединим отново с Малкълм Мартино,...

Лошото момиче Линдзи Лоън говори за трезвеността

отпечатай новината

30.04.2014 16:15 | Видян 1618 пъти

Лошото момиче Линдзи Лоън говори за трезвеността

Линдзи Лоън е въплъщението на термина лошо момиче. Краде, пие и шофира, бие се, употребява наркотици, лъже, спи с когото ѝ падне... Изобщо в Холивуд едва ли има по-скандална актриса от тази червенокоса чаровница, която всъщност стана звезда още като малко дете, пише Dnes.bg.

В новия брой на списние "Kode" (пролет/2014), чиято корица краси, 27-годишната Линдзи твърди, че вече не пие алкохол и че не взима наркотици, но редакторите на изданието твърдят, че по време на фотосесията тя е пиела водка, изсипана в бутилка от минерална вода Evian.

Ето и няколко откъса от скандалното интервю с провокативната актриса, което е взимано по електронната поща и от което самата Линдзи се разграничи:

За Опра Уинфри, която продуцира риалити шоу за Лоън: "Тя ме научи на много неща и наистина повярва в мен, за разлика от Барбара Уолтърс."

За мнението си за звездата Дженифър Лорънс: "Тя е фалшива във всички свои роли."

За мъжа, с когото излиза в момента: "Той е женен с деца."

За това, че е направила спонтанен аборт наскоро (някои медии смятат, че тя лъже): "Това наистина е дълга история. След тази случка не исках да излизам, не можех да помръдна. Чувствах се зле, и психически, и физически. Плачех нощи наред, гледайки се на екрана, защото не се виждах като себе си, а като някакъв чужд човек. Странно е. Хората си помислиха, че съм направила аборт заради наркотиците, но не е така. Бях чиста."

За живота си в момента: "Аз съм щастлива точно сега и се намирам на добро място в живота си. Най-хубавото нещо, което научих от опита си да правя собствено риалити шоу, е, че моята работна етика се промени. Сякаш страстта ми към актьорската професия се върна в мен."

Снимка: сп.Kode

 

автор: СЛАВА

Етикети: , , , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !