Борисов, Петков и Атанасов са...

Служебният премиер Димитър Главчев потвърди от Брюксел,...

Победителят в Стар академи и брат на...

Победителят в първия и единствен сезон на Стар академи у...

Мис Силикон: Носът ми беше толкова голям, че сутрин като се събудех, ми говореше

отпечатай новината

07.05.2014 13:00 | Видян 2524 пъти

Мис Силикон: Носът ми беше толкова голям, че сутрин като се събудех, ми говореше

Носът ми беше три пъти по-голям. Толкова голям, че сутрин като се събудех и се погледнех в огледалото, имах чувството, че ми говори. Това сподели пред Нова телевизия силиконката Мариана Маринова.

Дамата, която е носител на титлите „Мисис България Глоуб- 2007”, вице „Мисис Вселена - България 2008 и е лицензиант на скандалния конкурс „Мис Силикон”, никога не е криела, че е подлагала лицето и тялото си на многобройни корекции. Въпросният обонятелен орган имал „честта“ да бъде кръцнат три пъти, докато добие желаната форма, пише Блиц.

Преди време пък Мариана призна, че сложила силикон в гърдите си, защото страдала от комплекси, че са й малки.

В студиото тя, плеймейтката Златка Димитрова и прословутият пластичен хирург д-р Енчев коментираха масовата мода абитуриентки да си правят корекции преди бала. Злати се похвали, че нейният нос също е коригиран, докато „добие това съвършенство“.

Д-р Енчев пък коментира, че жените, които разбират от естетична хирургия, никога не биха си инжектирали силикон в устните. „Това е отживелица, която в елитните клиники не се практикува от две години“, заяви хирургът, изваял със скалпела си не една и две родни ВИП персони.

Снимка: Блиц

автор: СЛАВА

Етикети: , , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !