Братът на Ружа Игнатова влиза в Биг...

Братът на Ружа Игнатова – Константин, е един от...

Смях: Слаби ученици на дъската пред...

Ситуацията: Слаби ученици на дъската пред учител.

Галя от "Каризма" гаснела от СПИН в Лондон?

отпечатай новината

08.05.2014 15:45 | Видян 4999 пъти

Галя от

Информацията, че Галя от бившите "Каризма" е болна от СПИН и се лекува в Лондон, отново се тиражира в медиите. Още през 2012-а пресата гръмна, че певицата живее в английската столица, за да се лекува. Тя не припечелва с пеене, а мизерства като гардериоберка. Вестник "Уикенд" пише в днешния си брой, че въпреки състоянието си, певицата не падала духом. Според статията във вестника Галя била серопозитивна от 6 години.

Тя научила за болестта си при рутинно изследване. Това е и причината да изчезне от България и да се установи в Лондон, като страшната новина споделила само пред най-близките приятели, дори не е казала на родителите си, за да не ги притеснява, споделя lifestyle.bg „Това не е страшно. Живее се дълго, не се умира. Просто си пия лекарствата" - споделила Галка.

Рутинното изследване Галя от Каризма си направила, защото трябвало да дари кръв за приятелка, ранена в катастрофа. Когато лекарите й съобщават ужасната вест, тя помислила, че се шегуват с нея. Малко по-късно певицата осмисля, че е носителка на вируса на СПИН. Взима тежкото решение да остави на заден план кариерата си и да замине в голяма европейска столица, където се полагат адекватни грижи за болните от СПИН. Избира Лондон. Там лечението й е напълно безплатно, ползва най-модерните и скъпи медикаменти. Лекарите са категорични, че тя може да живее още поне 35 години.

Галя твърди, че е напълно различен човек от преди години. Спряла е цигарите, не ползва никакви наркотици или други забранени вещества. Общува с артистичната бохема на Лондон, 2-3 пъти годишно си идва в България, но не общува с журналисти. Галя от Каризма е поредната известна личност, жертва на чумата на века у нас. Публична тайна бе, че именно СПИН погуби Дим Дуков и милионера Августин Пейчинов.

автор: СЛАВА

Етикети: , , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !