В новата реалност в Темата на NOVA

Как изкуственият интелект ни променя? Как влияе върху...

Сините в Hell's Kitchen загубиха...

Славейко, един от най-опитните готвачи в отбора на...

Благо Георгиев похапна руски деликатеси в "Друзья"

отпечатай новината

13.05.2014 15:45 | Видян 2774 пъти | Гласували 1

Благо Георгиев похапна руски деликатеси в

Благой Георгиев живее в Русия, но дори и в родината пожела да усети духа на страната, в която живее от 7 години. Благо бе официален гост на откриване на новия ресторант „Друзья” в София, научи blife.bg. Според собствениците ресторант „Друзья” е не само заведение, а интелектуално и кулинарно лоби за приятели. Кафе,клуб и ресторант „Друзья” е неизменна част от „Руския културно-информационен център” на ул. „Шипка” 34.

Нов стилен, просторен и представителен е комфортният "Друзья", който според познавачите на добрите места ще се превърне бързо в модерно и предпочитано място за срещи и събития. За високото ниво на храната ще се грижи екип от 30 души заедно с тандема - братята близнаци Мартин и Александър Петрови, преминали и приготвяли вкусни ястия в Москва, Европа, Азия и Америка.

Специално отреден детски кът ще приюти малчуганите, докато родителите им похапват или имат срещи с приятели. И не забравяте, че „Можеш да нямаш 100 рубли, но имай 100 приятели!", това е мотото на новия ресторант "Друзья", съобщава ПРофайл. Гостите посрещна лично бизнес дамата и собственик Татяна Воряшина. Освен Благой Герогиев събитието уважиха Антония Петрова и съпругът й  Александър Бередин, актьорите Катя Близнакова и Венци Мартинов, фитнес- инструкторът Стоян Дудов, певицата Поли Генова, Борислав Атанасов, познат от „Къртицата” и още знаменитости, както и представители на бизнеса и политиката.

Снимка: blife.bg

автор: СЛАВА

Етикети: , , , , , , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !