Райън Гослинг бил подвластен на...

Райън Гослинг е едно от най-големите имена в Холивуд. Но...

Джони Деп купува средновековен замък...

Холивудската звезда Джони Деп иска да купи средновековен...

Део и Дичо празнуват рожден ден с балерини

отпечатай новината

19.05.2014 17:15 | Видян 1808 пъти

Део и Дичо празнуват рожден ден с балерини

Део пропътува 300 километра от София до Търговище, за да се включи в рождения ден не на една, а на 130 балерини. Той бе гост и водещ на 20-годишния юбилей на модерен балет „Вега”. „Благодарен съм за това изживяване. Удоволствие е да съм на тази сцена и съм изумен от невероятната организация. Сценарият, лично написан от хореографа и главен ръководител на формацията Марианна Савова също е много силен”, водещият призна зад кулисите на Драматичния театър в града и изпя своето парче „Целият свят”. Момичетата „Вега” не го оставиха сам на сцената и затанцуваха около него.

Същото се случи и когато с микрофон в ръка се появи Дичо и заедно с Део изпълниха парчето „Аз и ти”. Общо 20 танца, много от които направени по музика от емблематични филми като „Коса”, „Писмо до Америка” и „Последният мохикан”, завладяха и без това развълнуваната публика. А тя бе изкупила всички билети за двудневния концерт „Слънцето е в нас” няколко часа след пускането им.

На сцената с танцова стъпка излязоха от 4-годишни „смърфове” до професионални танцьори от 15 години, които днес са ръководители на други балетни формации. За юбилея специално пристигна малката Крисия, която след участието си в „Шоуто на Слави” е вече звезда, както и изпълнители от града като Рая Христова, Сабина Донева, Кремена Кряколова и танцьорите от ДФА „Шарено герданче”. И разбира се празникът завърши с огромна торта.

автор: СЛАВА

Етикети: , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !