Велико Минков е биологичен баща на...

Велико Минков е баща на малкото дете на Габриела Славова...

Устата с патриотична песен за Гергьовден

Устата пуска новия си сингъл навръх Гергьовден, когато...

Гонят Юксел от Би Ти Ви

отпечатай новината

21.05.2014 10:45 | Видян 4406 пъти | Гласували 1

Гонят Юксел от Би Ти Ви

Би Ти Ви е в преговори за нов водещ на централната си емисия, научи ексклузивно „Всеки ден". Дългогодишното лице с компрометиран имидж Юксел Кадриев е на път да бъде изгонен от частната медия, а на негово място ръководството гласи Марин Маринов от БНТ. В момента преговорите за трансфера текат с пълна сила.

Марин Маринов е бивш кадър на Нова тв, а впоследствие се превърна в лице на новините на БНТ. „Една от най-дефицитните професии в телевизиите е мъж, водещ на новини", категорични са медийните експерти. Шефът на новините на Би Ти Ви Венелин Петков обаче не е спрял да търси заместник на Кадриев, откакто пое ръководните функции. Той лично е предложил Марин Маринов на изпълнителния директор Павел Станчев. Близки на Маринов уточняват, че той още не е сигурен в решението си, макар че парите, които частната медия му предлага, са далеч по-добри от тези в обществения канал. От Би Ти Ви дори са склонни да вдигнат тавана на офертата си само и само да се отърват от Юксел.

Кадриев е дошъл до гуша на своите шефове с постоянните си претенции и безкрайни лапсуси, които прави, докато чете новините. Той дразнел и колегите си страшно много, защото винаги стоял настрана и не проявявал никакво желание за допълнителна и извънредна работа. Често ставали скандали за това, че все гледа да се скатае. Един от любимите му номера бил да взима пари назаем и после да забравя да ги върне.

продължи >>

Етикети: , , , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !