12 години смятали женски хипопотам за...

Женски хипопотам в зоопарка в Осака, Япония, е смятан за...

Венеция започва да събира такса за...

Венеция ще започне да събира такса за еднодневни...

DJ Kolombo отново в България

отпечатай новината

21.05.2014 14:30 | Видян 1385 пъти

DJ Kolombo отново в България

Белгиецът, чието истинско име е Оливие Грегоар, се завръща в страната на розите и красивите жени. Тази събота на 24 май той ще застане зад пулта в Bedroom. Неговото изпълнение ще бъде подгрявано от един от резидентите на клуба -  DJ Dimo.

Kolombo e сред най-плодовитите артисти от международната диджей гилдия и се е доказал през годините не само в родната си Белгия, но и извън нея. Под различни творчески псевдоними той експериментира многократно в най-различни денс жанрове и в резултат на това зад гърба му стои огромна дискография, която съдържа и някои от най-добрите електронни парчета в света. Най-яките си ремикси на  лейбъли като Kompakt, Noir Music, Turbo, Eskimo, Future Classic, Systematic, Boxer той прави под артистичния псевдоним Kolombo.

През по-голямата част от годината, подобно на гълъб, както се превежда псевдонима му, Kolombo е в постоянно движение и забавлява като диджей почитателите си от Бразилия и Мексико до Русия. Заедно със своя партньор Жером притежава и собствена продуцентска къща Loulou Records, чрез която като “ловец на глави” Kolombo издирва и промотира изгряващи таланти като MANDY, Richy Ahmed, Solomun, Ivan Smagghe, H.O.S.H, Wally Lopez, Chlöé. При такъв натоварен график как намира време да прави музика само той си знае. Обаче, факт – след месеци усилена работа дебютният му албум Mugwump е готов да излезе на пазара. Подбрани парчета от него като част от цялостното представление на диджей Kolombo ще прозвучат на в Bedroom Premium Club.

автор: СЛАВА

Етикети: , , , , , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !