Отиде си главният редактор на в. 24...

На 55-годишна възраст внезапно почина главният редактор...

Нагледен урок по пътна безопасност...

Урок по пътна безопасност сред учениците в Благоевград,...

Таен развод?! Жени и Тачо все пак се разделиха

отпечатай новината

22.05.2014 09:30 | Видян 3806 пъти

Таен развод?! Жени и Тачо все пак се разделиха

Собственичката на модна агенция "Визаж" и бивша Мис България Жени Калканджиева се е развела тайно със съпруга си Стефан Манов, но крие този факт от медиите. От доста време възлюбеният й се е изнесъл от семейния апартамент и не живее заедно със съпругата си, категорични са съседи на вече бившето семейство от столичния квартал "Бояна". Съпругът й се появявал в квартала единствено за да види сина им Георги. Дали прикриват официален развод?, чудеха се близки на Жени. Потърсена за коментар красавицата обаче не отговори на мобилния си телефон. Припомняме, че моделката Евгения Калканджиева и Стефан Манов, когото всички наричат Тачо, сключиха брак през август 2007 година.

Синът им Георги, който е кръстен на вече покойния баща на Жени, се роди през 2009 година. Всички смятаха брака им за успешен и безоблачен, докато през август 2013 година не гръмна новината за развода на шестата по красота в света и 9 години по-младия й съпруг. Тачо беше хванат в изневяра с моделката Зорница Линдарева, споделя "Всеки ден". ,,Имаме хиляди причини в нашия съвместен живот, неразбирателство, различни характери, всеки отстоява своето. Черешката на тортата е негова постъпка, заради която няма връщане назад. Доброжелатели ми се обадиха да ме информират, че има връзка с някоя си Зорница", сподели тогава Жени.

Сензацията за изневярата на Тачо и впоследствие връзката му със Зорница са тема номер едно за медиите в продължение на месеци. Линдарева започва да дава интервюта по медиите и да разказва любовната им история с Тачо и това, как са се запознали. „Явно отношенията ни са изчерпани. В процес на развод сме. Време е всеки да тръгне по своя път", сподели тогава бившата Мис България. Месеци по-късно Жени излезе пред медиите и заяви, че е простила изневярата му. ,,Простих, но това не променя нещата, че това се случи, и винаги ще бъде част от нашия живот. Няма да го забравя, но се надявам да продължим наред, защото сме женени" - сподели тогава Калканджиева. В крайна сметка излиза, че версията за пред медиите и действителността се разминават, явно Жени и Тачо са се споразумели да не дават гласност за отношенията помежду им, защото на въпросите за проблемите в брака им шефката на „Визаж" винаги отговаряше, че всичко е наред.

автор: СЛАВА

Етикети: , , , , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !