Надал е най-големия ми съперник, той...

Световната тенис звезда Новак Джокович иска да играе...

Млада сензация в бокса дари $20М на...

Боксьорът Райън Гарсия дари 20 милиона долара на хората...

Братът на Белослава със свирка на живо

отпечатай новината

22.05.2014 10:15 | Видян 8242 пъти

Братът на Белослава със свирка на живо

Скандалът около оргията за 43-тия рожден ден на Тодор Славков, за която „Всеки ден" писа пръв, става все по-грандиозен. Присъствала на разгулното парти дама от тв ефира разкри отвратителни детайли за купона, който в неделя побъркал съседите по апартамент на Малък Тошко в столичния кв. „Макси". Оказа се, че в нецензурното парти, разгърнало се в три дни като циганска сватба и гарнирано с много алкохол и забранени субстанции, дейно участие са взели доста известни хора от софийския хайлайф.

Освен легендарни герои от „Магурата", свирепата забава почели и куп звезди на елита, сред които Янчо Таков-младши с четиригодишния си син и певицата Йоана. Последната е любимка на сина на Иван Славков. Черешка на забавленията сложили няколко скъпоплатени курви, които били употребени по предназначение в малките часове на нощта.

Секс изпълненията открил завареният брат на певицата Белослава Весел Стоянов, призна телевизионната водеща. Разгорещен от течни и прахообразни стимуланти, 43-годишният приятел на Малък Тошко си извадил члена пред очите на гостите и най-близката жрица на любовта го поела с уста за радост на публиката. „Стигнаха до „щастлив" финал без никакво притеснение", призна ошашавената очевидка. Според нея братът на Белослава наскоро е излязъл от психиатрията, където в продължение на година и половина се лекувал по задължение.

След древноримските забавления в неделя Весел Стоянов пусна скандален статус във фейсбук, показа проверка на „Всеки ден". „Така, първо ще дам път на дамите, сега да поговорим за курвата Белослава, певицата, питайте кой каквото му душа иска", драсна в профила си във вторник брат й от първия брак на баща им Борислав Стоянов - Доктора. Вербалната атака обаче продължава. „Добре, ще го кажа по-разбрано - писна ми от сестри курви и роднини педали, братя и бащи. Май ще трябва да ви поеба, натам отиват нещата", реди заплахи психически лабилният мъж.

продължи >>

Етикети: , , , , , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !