Деми Роуз позира без горнище

Деми Роуз, на 29, отново накара пулса да ускори докато...

Ново издание на Ад в превод на Кирил...

След поредицата български преводи на „Божествена...

Василка се целува със съперницата на предателката

отпечатай новината

23.05.2014 10:30 | Видян 3376 пъти | Гласували 1

Василка се целува със съперницата на предателката

Пламналата наскоро война между Азис и Николета Лозанова придоби извратени размери. Чалга кралят, който до неотдавна се кълнеше в любов до гроб на тв водещата, приложи възможно най-жестокия и болезнен начин, за да й отмъсти за предателството, което тя му спретна заради рейтинга на своето предаване „Поверително от Н. Л.".

Не е за вярване, но е факт - Азис премина в лагера на Алисия!!!

Фолк славеят скъса дружбата си с Николета, след като уж верната му приятелка най-нагло сви клипче от телефона му. В селфи-видеото, излъчено в „Поверително" в началото на месеца, голият Азис лежи в прегръдките на мъж, чието лице не се вижда. Смуче гърдите на младежа, а той гали егото на Васко с въпроси „Кой е най-добрият певец?" и „Кой е най-красивият циганин?".

След като тези кадри видяха ефир, най-скандалният изпълнител публично се отказа от Николета, издигнала на пиадестал рейтинга на шоуто си пред приятелството им, и я обвини в предателство.

Макар мнозина да смятаха, че скандалът между бившите приятелки, настоящи предателки, е поредната им пиар акция, резултътат във войната вече е изравнен - 1:1. Папарак на „Всеки ден" стана свидетел на светотатството, чрез което Азис поруга окончателно дружбата си с Николета. Обидената звезда премина в лагера на най-голямата врагиня на Лозанова, Алисия.



продължи >>

Етикети: , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !