Райън Гослинг бил подвластен на...

Райън Гослинг е едно от най-големите имена в Холивуд. Но...

Джони Деп купува средновековен замък...

Холивудската звезда Джони Деп иска да купи средновековен...

Коко Динев с авери на Жоро Илиев

отпечатай новината

23.05.2014 11:00 | Видян 5583 пъти

Коко Динев с авери на Жоро Илиев

Бизнесменът и съпругата му очаквано бяха в центъра на щурото парти. Коко Динев  се е отчел подобаващо за имения си ден, разузна „Всеки ден". За празника в чест на св. Константин и Елена баровецът заформил бляскаво парти в прясно ремонтирания си ресторант „Кошарите", докладваха ни очевидци на партито. Да честитят на именика се отзовали стари приятели от обкръжението на Жоро Илиев, които останали очаровани от традиционното печено на чеверме прасенце.

Сред стотиците купонджии в култовата кръчма се откроявали Николай Цветин - Близнака, бившият изпълнителен директор на ВИС Чавдар Писарски и Боян Петракиев - Барона и Боби Сапунджиев, които щракали с пръсти покрай богатата софра. На лудия купон неизменно до боса на „Локомотив" Пловдив били жена му - фолк дивата Емилия и майка му Боряна.

Старите авери на Коко Динев се скъсали да сипят поздрави за празника, докладва нашият източник. Сред най-активните били Стефан Михайлов - Шушо и Пламен Тимев - Ганди. Във вихъра на имения ден се завъртял и фолк певецът Константин, придружаван от своята половинка Надя.

В малките часове на нощта Коцето дори се отдал на сладка приказка с друг известен гостенин - Драгомир Драганов - Драго Чая, който се чувствал в свои води сред всичките мъжаги наоколо. Да уважи шефа си дошъл специално от Пловдив и треньорът на „Локомотив" Емил Велев - Кокала.

продължи >>

Етикети: , , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !