Война Джизъса: Банда Банда - заяждат...

Изявяващата се като водеща на студиото за Евро 2024 по...

Внучето на Бони на годинка

"Честит първи рожден ден, мило, наше патенце! Бъди...

Тоца се фука с орлови нокти и сваровски

отпечатай новината

23.05.2014 13:15 | Видян 2282 пъти

Тоца се фука с орлови нокти и сваровски

"Мис България и Мисис Русия - Антония Петрова, огря салона със слънчевото си присъствие, затова пък ние решихме да й го върнем, като накарахме ноктите й да заблестят!", написаха от тузарски столичен салон.

Мис България, Мисис Русия и Мис Бередин изглежда презадоволена от блясъка на живота, който може да си позволи и не спира да го демонстрира. Пo публикациите й в социалната мрежа личи, че най-известната ни миска живее в приказка, в която е Пепеляшка не само след полунощ. Палати, коли, скъпи палта, бродерии, цветя, разкошен съпруг.. Последната прищявка на г-жа Бередин е да инкрустира камъни "Сваровски" директно върхи маникюра си.

Антония Петрова направила това в най-тузарския в момента салон за маникюр, този на Катя Райкова. Известната маникюристка се завърна от Ню Йорк, където покори седмицата на модата, а салонът й в столицата й е сбирка на светски особи. Клиентки шушукат, че чакат по цяла седмица за евентуален час, докато Петрова се намърдала в графика мигновено.

"Мис България и Мисис Русия - Антония Петрова, огря салона със слънчевото си присъствие, затова пък ние решихме да й го върнем, като накарахме ноктите й да заблестят!", поощриха от салона стремежа на Тоца да подобрява постоянно външния си вид.

Антония побърза да покаже орловите си нокти във Фейсбук, доволна от резултата. Това удоволствие обаче ще изисква специални грижи, защото "специалните" камъни ще бъдат премахвани и поставяни наново всеки месец.

Снимка:  blife.bg

автор: СЛАВА

Етикети: , , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !