Братът на Ружа Игнатова влиза в Биг...

Братът на Ружа Игнатова – Константин, е един от...

Смях: Слаби ученици на дъската пред...

Ситуацията: Слаби ученици на дъската пред учител.

Кучкова налази Милен Цветков: Ако ми пипнеш кожата колко е мека!

отпечатай новината

24.05.2014 09:00 | Видян 3637 пъти

Кучкова налази Милен Цветков: Ако ми пипнеш кожата колко е мека!

Милен Цветков изплакна очи и... ръце в рубриката си "Интимно". Мис Плеймейт Елена Кучкова предизвика водещия Милен Цветков да погали и краката й, след като докосна силиконовата гръд на младата гостенка, пише "Блиц"."Гледай, гледай, то е пиршество това!", възкликна Милен Цветков, коментирайки формите на предизвикателно седналата плеймейтка, докато тя обясняваше, че е работила като камериерка в Англия. На което младата дама закачливо подхвърли: "Пък, ако ми пипнеш кожата колко е гладка...". Милен Цветков не издържа и погали крака на Кучкова, като коментира, че тя едва ли е брала ягоди на Острова. "Бях танцьорка, сега вече не съм. Танцьорка бях, но не в Англия", уточни Елена.

Според младата госпожица, изградила си стратегия за успех чрез визия, е важно да улавяш моментите, да разпознаваш шансовете. "Чрез тази титла, чрез тези вратички, си гоня целите в живота. Подготвям собствен бизнес", каза Кучкова. Тя отрече да има фалшива диплома, но каза, че не е кандидатствала в столичните висши училища. "Дори не знам къде е УНСС", обясни Елена Кучкова пред Нова телевизия, в отговор, че е имала фалшива диплома от този университет.

Младата едрогърда дама получила Златен Скункс, защото не знае кой е министърът на финансите. "Това, че имам икономическо образование, не значи, че трябва да знам финансистите", каза Кучкова. "Аз съм моделка. Да ме питат за Гучита, Арманита, Кавалита, за партфюми", каза Кучкова, определяйки своята сфера на дейност.

Снимка: blitz.bg

автор: СЛАВА

Етикети: , , , , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !