Расист: Цветелина Грахич изригна...

Бившата певица на „Ку-ку бенд“ изрази публично и остро...

Райна шашна феновете си със снимки от...

Певицата Райна наистина не може да се спре на едно...

Ваня: Любовница на Тони Стораро? Това е нелепо!

отпечатай новината

25.05.2014 09:00 | Видян 2292 пъти

Ваня: Любовница на Тони Стораро? Това е нелепо!

Дни след премиерата на новия си клип Ваня разказа как се е родила идеята за дуетно парче с Тони Стораро. Тя коментира и клюките за нея и половинката й Дамян Савов. „Винаги съм искала да запиша дует с Тони. С Дамян двамата се познават от доста години и са приятели. Много му благодаря за жеста, защото това е много мило. Малко колеги, които са на върха, биха се съгласили да запишат песен с млад изпълнител”, каза Ваня.

Тя се похвали, че сама измисля визията за клиповете си и стайлинга. В свободното си време Ваня създава модели и има собствена линия, съобщава "Блиц". Тя отрече слуховете, че се е разделила DJ Дамян. Двамата се запознали преди 10-11 години, но са двойка от 4 години. "Никакви драми няма между нас двамата. Не мислим за брак, както се пише. Вярваме си, не си даваме поводи да се ревнуваме. Дай Боже и занапред да е така".

Певицата с неохота коментира и слуховете, че имала връзка с Тони Стораро. „Всеки мъж, който направи клип с някоя певица, и веднага му става любовница. Това е нелепо, но всеки, който тръгне по този път, знае, че няма как да избяга от клюки и жълтини”, казва Ваня.

автор: СЛАВА

Етикети: , , , , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !