Сузанита обикаля Монако по сутиен

Скандалната певица Сузанита заложи на оскъдно облекло,...

Българското име на Тибър - реката,...

Дълго време търсех паралели между името на река Тибър -...

Стефан Димитров на 65

отпечатай новината

28.05.2014 13:00 | Видян 1267 пъти

Стефан Димитров на 65

Композиторът Стефан Димитров празнува днес своя 65-и рожден ден. В интервю за БНТ авторът на шлагери като „Нека да е лято“, „Всичко ми е наред“ и „Там“ заяви, че единственото нещо, което си пожелава, е всичките му приятели да са живи, здрави и усмихнати, да си запазят чувството за хумор, духовитостта и добрите спомени.Повече от 15 години авторът на едни от най-хубавите български песни работи в областта на медиите. Бил е генерален директор на БНТ, а в момента е шеф на програма „Христо Ботев“ на БНР. За него настроението сутрин е много важно. Той се събужда рано и споделя, че в това има една особена красота.

„Тогава съм най-концентиран. Продуктивният ми период е от 6 до 9 часа. Правят ми впечатление пустите улици. Радвам се, когато е хубаво времето и че се събуждам сутрин, за което благодаря на Господ. Преди съм писал най-хубавите си неща късно вечерта. През нощта съм ставал, за да композирам, а сега съм най-свеж сутрин“, добавя композиторът, който е известен с дуетите си със съпругата си Богдана Карадочева, със сътрудничеството си с Васил Найденов, Емил Димитров, Лили Иванова и с „Тоника“.

Телевизията е болест, от която човек не може да се излекува, признава той. „Пиша нещо, което е доста сложно и не е в този жанр, в който досега съм писал. Това малко малко ми отнема от силите на мозъка. Има дни, които отминават като седмица, но се срещат и такива, които са като миг. Това е свързано в вътрешното усещане и с удоволствието, с което правим нещата“, каза още Стефан Димитров.

Снимка: blitz.bg

автор: СЛАВА

Етикети: , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !