Деми Роуз позира без горнище

Деми Роуз, на 29, отново накара пулса да ускори докато...

Ново издание на Ад в превод на Кирил...

След поредицата български преводи на „Божествена...

Съсипаха Ахинора от „Големите надежди"

отпечатай новината

04.06.2014 09:00 | Видян 3562 пъти

Съсипаха Ахинора от „Големите надежди

5-годишната водеща на шоуто „Големите надежди" Ахинора е с разклатено здраве след 3 месеца активна работа и постоянни ангажименти около шоуто. Вместо да си играе с връстниците и да ходи на детска градина, като останалите малчугани, Ахинора си изкарваше дните, заучавайки реплики от сценария и усилени 6-часови репетиции.

„Милото детенце стои от сутринта в залата и понякога не сяда по час-два, докато текат репетициите. Едва се държи на краката си, но си мълчи. Главата му е промита", алармираха свидетели на безумната експлоатация. Както „Всеки ден" съобщи още в началото на предаването, Ахинора е избрана за партньор на Драго Симеонов след натиск от нейната собствена майка Албена Зикатанова, която е висш продуцент в медията. Тя ултимативно поискала от Магърдич Халваджиян да вземе детето й, защото имало заложби да е истинска звезда. „Албена има болни амбиции за това дете, от малко го учи, че най-важното е да изглежда добре, да има хубави дрешки, а бе въобще, на префърцунени маниери! Много иска от Ахинора да стане някоя популярна актриса и затова я натресе в предаването", разкриват хора зад кулисите на певческото шоу за малки таланти.

Майката Албена явно обаче е надценила способностите и предела на 5-годишната си щерка и я натоварила с ангажимент, твърде тежък за крехката й възраст. „Ахи се тресе от твърде много нерви за такова малко дете", споделиха притеснени членове на екипа на предаването. Отделен е въпросът дали е уместно момиченцето да работи до 22, 30 часа вечерта, вместо отдавна да си е в леглото. От километри си личи, че малката сладурана вече издиша и е много уморена. Тя обаче не смеела да мрънка и да се оплаква, за да не разочарова родителите си, които давали мило и драго да стане известна. Хлапето се държи като възрастен човек и живо се интересува от рейтинга на шоуто, вместо от някой нов анимационен филм.

автор: СЛАВА

Етикети: , , , , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !