Партийци от ППДБСС са 8 от 9 членове...

Експертно и открито управление от първия ден обещаваше...

Простреляха премиера на Словакия

Словашкият премиер Роберт Фицо е бил прострелян и ранен...

Измамиха Анелия

отпечатай новината

06.06.2014 13:15 | Видян 2649 пъти

Измамиха Анелия

В продължение на месеци певицата водила дела срещу строителна фирма. Анелия води тежка юридическа битка. В продължение на няколко месеца певицата се съдила със строителна фирма, от която преди 5 години закупила "на зелено" два апартамента и паркомясто в затворен жилищен комплекс в "Симеоново". Срокът за предаване на имотите не бил спазен и бившата на Коко Динев си потърсила правата.

Анелия сключила сделката през август 2009-а. Тя склонила да плати на строителната фирма 106 000 евро за двата апартамента от 62 и 73 кв.м. Жилищата били на груб строеж. По клаузите на договора изпълнителката платила авансово 57 000 евро, а остатъка от сумата се задължила да преведе след окончателното завършване на стройтелната дейност и изготвянето на необходимите документи, пише "Уикенд".

Фирмата трябвало да изпълни задълженията си до май 2010-а, но пайнерката така и не получила обещаното в срок и побързала да вземе мерки. Наела си адвокат и завела дело. Мълвата носи, че преди дни тя спечелила съдебната сага. Певицата вече е получила ключовете и може да се нанесе в новото жилище.

автор: СЛАВА

Етикети: , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !