Ингеборг Бахман - пътуване в...

Филмът на Маргарете фон Трота - Ингеборг Бахман -...

Кейт Мидълтън е благодарна за...

Кейт Мидълтън е "особено благодарна" за "дискретния"...

Победата на Албена Денкова нагласена

отпечатай новината

07.06.2014 09:00 | Видян 3079 пъти

Победата на Албена Денкова нагласена

Предизвестената победа на Албена Денкова в „Денсинг старс" е изненадала всички останали участници в шоуто, научи „Всеки ден". Зад кулисите настроенията и очакванията били, че Михаела ще спечели шоуто, тъй като тя наистина беляза най-голямо израстване на сцената. „Албена наистина бе най-добрата в „Денсинг старс", изграден професионалист, шампион. Но нали все пак това шоу е за аматьори, а не за готови професионалисти, каквато е Денкова?!", чуха се коментари зад сцената по време на финала.

Според мълвата триумфът на Албена е бил предрешен доста преди финала. Твърди се, че шампионката се е съгласила да се върне от Москва само срещу гарантирана победа. По този начин донякъде бе излъскан имиджът на Денкова и половинката й Максим Стависки. Припомняме, че преди години руснакът, пиян зад волана на хамъра си, отне живота на младо момче и прати в кома Мануела Горсова. Лошото е, че този сценарий бе разкрит първо от „Всеки ден" още в началото на шоуто. Продуцентите така и не коментираха публикацията. Всяка дума от нея обаче се сбъдна.

Успехът на Денкова намирисва и заради това, че тя не започна на равни начала с останалите. Фигуристката се включи в предаването с близо месец закъснение и логично изтанцува по-малко танци от другите. За да не личи много нагласеният вот, бе обявено, че резултатите са изключително близки. Четири десети от процента бе разликата между фигуристката и Михаела Филева - 50,4% от зрителите гласуваха за Денкова, а 49,6% - за певицата. При обявяването й като победител спортистката въобще не се зарадва и с поведението си по-скоро наведе на мисълта, че е очаквала да чуе своето име. Победителката в „Денсниг старс" е струвала на шоуто по 7 хиляди лева на седмица, или общо 70 бона за целия й престой, разбра от отлично информиран източник „Всеки ден". Парите са преведени авансово.

автор: СЛАВА

Етикети: , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !