Братът на Ружа Игнатова влиза в Биг...

Братът на Ружа Игнатова – Константин, е един от...

Смях: Слаби ученици на дъската пред...

Ситуацията: Слаби ученици на дъската пред учител.

Рени на концерт в НДК

отпечатай новината

25.09.2008 12:25 | Видян 2960 пъти

Рени на концерт в НДК

На 16 октомври ще се проведе сборният концерт "Мост на Балканите", който събира трима от най-големите имена на сръбската музикална сцена за първи път в София. Популярна песен изпята от Шабан Шаулич, Мирослав Илиич и Рени ще постави финалната точка на събитието, което ще се проведе в Зала 1 на НДК.

В момента тримата изпълнители уточняват подробностите около различните партии на песента, аранжимента и тоналността в директна интерактивна връзка. Песента, която ще пеят, е сред най-популярните мелодии и публиката със сигурност ще я запее заедно с тях, коментираха организаторите на концерта и допълниха, че за първи път за концерт от такъв мащаб билети се пускат в продажба и в съседна Сърбия поради факта, че там е много трудно да видиш Шабан Шаулич, Мирослав Илич и Рени на една сцена.

"Радостното е, че Рени - доказана певица, както у нас така и в своята родина, ни обедини да пеем заедно за феновете ни на Балканите и то в София", заяви Шабан Шаулич в интервю за сръбските медии. От своя страна Мирослав Илич се похвали, че в последния сръбски албум на Рени пее на български език и вече се е изявявал като нейн дуетен партньор. Осем от най-добрите музиканти в България ще акомпанират на тримата изпълнители.

"Не обичам известността за един звезден миг, предпочитам да постигам успехите си трудно, но да бъдат истински, коментира Рени своето предстоящо участие в концерта. Това е рекорд за изпълнителката, която прави концерт за втори път в една година в НДК. Първият за тази година беше през месец март, когато Рени отбеляза своя 20 годишен юбилей на професионалната сцена. Тя ще изпее най-големите си хитове на сръбски език, но няма да пропусне да изпее и на български език две от емблематичните си "златни песни", съобщиха от екипа на изпълнителката.

"Отговорността за мен е двойно по-голяма, защото трябва да представя освен страната си в този концерт и да докажа класата си професионален артист-изпълнител не само за България, но и за Сърбия, коментира Рени.

автор: СЛАВА

Етикети: , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !