Расист: Цветелина Грахич изригна...

Бившата певица на „Ку-ку бенд“ изрази публично и остро...

Райна шашна феновете си със снимки от...

Певицата Райна наистина не може да се спре на едно...

Филип Киркоров с 20 апартамента в България

отпечатай новината

09.06.2014 13:30 | Видян 1648 пъти

Филип Киркоров с 20 апартамента в България

Някои от руските певци, артисти и тв водещи се наслаждават на слънцето и морето в новопостроените затворени комплекси, а други пък като Филип Киркоров и прочутия екстрасенс от времето на перестройката Анатолий Кашпировски решиха да въртят бизнес с имоти, като ги отдават под наем.

Киркоров пръв от руските звезди вложи парите си в България. Никак не е чудно, че роденият във Варна певец от арменски произход купи апартаменти на кило още преди десетина години. Чрез регистрирана у нас фирма „Филип Киркоров инвестмънт", управлявана в момента от чичо му Гирагос Крикорян, руският Майкъл Джексън още през 2008 г. закупи 14 луксозни апартамента в тузарския комплекс край Равда „Емералд Ризорт", който се намира на метри от брега на морето. Той ги дава под наем на богати руснаци или пък кани в тях свои колеги от шоубизнеса.

Самият певец също идва за по няколко седмици на почивка през лятото. Киркоров е собственик и на 4 стаи в хотел „Порт Палас" в яхтения комплекс „Слънчев ден" между родната му Варна и Златни пясъци, пише "Всеки ден". На певеца се приписват и още няколко баровски имота край морската ни столица. Въпреки че Филип стана жертва на крупна измама и едва не загуби скъпите си имоти, той не се отказа да инвестира и прости на родината си, че нейни бизнесмени се опитаха да го изпързалят.

Съседка на Филип в „Емералд Ризорт" побърза да стане скандалната певица и тв водеща Лолита Милявская. 51-годишната украинка, която обаче живее и работи в Русия, има 5 брака и е водеща на популярното шоу по Първи канал на руската телевизия „Лолита. Без комплекси". Въпреки официалната забрана в Русия да се пропагандира хомосексуализмът, Лолита открито подкрепя гейовете и напук на президента Путин заяви, че те не трябва да бъдат унижавани.

автор: СЛАВА

Етикети: , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !